Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Техніка | Гребінка (Додано:1 липня 2021)

DATAKOM DSD-050 Детектор землетрусу для управління подачі газу

10 419 грн.

Номер оголошення: 69421

DATAKOM DSD-050 це високотехнологічний пристрій для виявлення сейсмічної активності. У разі землетрусу він дає звукові та візуальні сигнали тривоги і перекриває контакти реле для відключення подачі газу і промислових вентилів. Завдяки цьому мінімізується ризик виникнення пожежі під час землетрусу.

DSD-050 дуже ефективний пристрій для застосування в цілях автоматичного аварійного відключення. Принцип дії приладу заснований на використанні високонадійних двовісних сейсмічних датчиках. Це маленький прилад, що не потребує обслуговування і здатний проводити самотестування.

Пристрій працює від мережі. Воно приєднується до свинцево-кислотної батареї і автоматичного зарядного пристрою, які дозволяють не переривати діяльність навіть в разі відключення електрики.

При тривалій несправності мережі, якщо внутрішня батарея розряджається, пристрій подає візуальні і звукові сигнали тривоги.

Сейсмічні властивості приладу відповідають стандартам ANSI Z.21-70 (1981), ASCE 25-97 і TS 12884.

ФУНКЦІЇ:

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Техніка»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації