Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Техніка | Гребінка (Додано:1 липня 2021)

DATAKOM DSD-080 Панель сейсмозахисту з резервним акумуляторним живленням

12 651 грн.

Номер оголошення: 69423

Панель сейсмозахисту DATAKOM DSD-080 контролює сейсмічну активність землетрусів і активує релейні виходи в разі наявності такої активності. Виходи реле використовуються для відключення обладнання (газової мережі, генераторів, ліфтів тощо) в разі виникнення небезпеки. А також - для активування систем оповіщення. Таким чином даний пристрій допомагає зменшити шкоду від можливого землетрусу.

На графічному екрані пристрою відображається стан системи.

DSD-080 включає в себе високочутливі 3-координатні сейсмічні датчики. Блок не вимагає технічного обслуговування і може виконувати самотестування. Характеристики чутливості сейсмічної активності землетрусів даного приладу DSD-080 відповідають стандартам ANSI Z21.80 (1981), ASCE 25-97 і TS-12884 (2002).

Панель DSD-080 живиться від мережі змінного струму і має резервний акумулятор на випадок зникнення мережі. У пристрій вбудовано акумуляторні батареї 24 В / 1.2 Ач. та забезпечена їх автоматична підзарядка.

Під час тривалих перебоїв в мережі, я

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Техніка»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації