Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Техніка | Гребінка (Додано:1 липня 2021)

DATAKOM DKM-185 LRM Ємнісний показник MV напруги

1 935 грн.

Номер оголошення: 69424

DATAKOM DKM-185 LRM Ємнісний індикатор MV напруги

DATAKOM DKM-185 - це блок безпеки, що відображає наявність небезпечних напруг на установках середньої напруги. Принцип дії заснований на вимірюванні напруги на шині через ємнісний розділовий міст. Для забезпечення високого рівня безпеки РК-дисплеї працюють безпосередньо від струму ізолятора. Таким чином, індикатори працюватимуть навіть за відсутності напруги допоміжного джерела постійного струму. Пристрій поставляється в 2-х варіантах як без реле, так і з реле. Світлодіод DC-ON буде вказувати наявність напруги допоміжного джерела постійного струму в версії c реле.

Відповідно до стандарту EN61243-5, якщо будь-яка фазна напруга вище 0,45Un, відповідний дисплей почне працювати, а вихідний сигнал активується. Якщо напруга фази нижче 0,1Un, відповідний дисплей вимкнеться. Якщо все фазні напруги нижче 0,1Un, то реле вимкнено. Пристрій поляризоване на землю і не несе небезпечних напруг. Для перевірки розділені напруги також доступні на тесто

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Техніка»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації