Вхід | Реєстрація
Додати оголошення

Гумат Калію ТОРФЯНИЙ від виробника

33 грн.

Номер оголошення: 69647

ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ТЕЛЕФОНУЙТЕ. ЦІНА ВАС ПРИЄМНО ЗДИВУЄ!

Рідке органо-мінеральне добриво Гумат калію - це чистий природний стимулятор росту та розвитку рослин з вмістом гумінових речовин не менше 80%. Він виготовляється з низинного торфу і відрізняється від аналогів високим ступенем очищення, великим вмістом корисних рослинам мікроелементів, амінокислот, цукрів, природних антибіотиків.

Використання Гумат калію дозволяє знизити собівартість продукції, підвищити врожайність і в підсумку збільшити прибуток.

Гумат калію широко застосовується в рослинництві, в теплицях і на відкритому ґрунті, при вирощуванні всіх сільськогосподарських культур - зернових, квітів, овочів, фруктів, ягід, зелені. Гумат калію сприяє підвищенню відсотка схожості насіння, посиленню пророщування культур, та кращому укоріненню рослини. З нашим ГУМАТОМ КАЛІЮ Ваші рослини буду в повній безпеці. Заморозки, засуха та інші катаклізми пройду повз рослини піддобренні ГУМАТОМ КАЛІЮ від НВК ПФ ’Захист Рослин 2000’. ДЛЯ ЗАМОВЛ

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Сільське господарство»

4 300 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації