Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Послуги | Шишаки (Додано:21 березня 2022)

Земельні бетоні роботи і підсилення старих фундаментів

22 грн.

Номер оголошення: 69964

влаштування каналізаційних систем та відстійників, вигрібні ями (септик) для будинка БЕЗ ВІДКАЧКИ, . підключення, прокладання труб, водопровід, газ будь-які види. каналізаційних систем та Копання траншей доставка кілець. Бетонні Роботи, Відмостки, підпірні стінки, Стяжкі та інші роботи. , Підсилення Старих Фундаментів, будь яких аварiйних будинків Якщо ви помітили, що на стінах будинків зявилися тріщини, будівля покосилось, початок нерівномірно просідати, зверніть увагу на фундамент. підземна частина будівлі найбільше схильна до руйнування, Увага! У разі виникнення тріщин через «слабкий» фундамент провести ремонтні роботи зі зміцнення фундаменту найважливішим етапом будівництва є облаштування фундаменту не менша марка бетон: М350, М400 Великий досвід, роботи гарантуємо надійність, + якість порядність гарантую та оперативність виконання робіт. Стецина Мар’ян Дрогобич, Стрий, Трускавець, Східниця, Борислав, Стебни Самбор Львов 0981799011

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Послуги»

1 000 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації