Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Гадяч (Додано:20 жовтня 2022)

ПОРТАТИВНИЙ ЕНЕРГОБЛОК 500+ від CROSS TOOLS

Номер оголошення: 70358

ПОРТАТИВНИЙ ЕНЕРГОБЛОК 500+ від CROSS TOOLS — це мобільна зарядна станція (портативний енергоблок) з величезними можливостями. Високий клас пристрою забезпечує легкий доступ до автономного джерела живлення.

ПОРТАТИВНИЙ ЕНЕРГОБЛОК 500+ від CROSS TOOLS надає можливість заряджати багато пристроїв, від смартфонів, фотоапаратів, ноутбуків, дронів чи інших пристроїв. TRAVELBOX оснащений ручкою, плечовою вішалкою і сітчастими кишенями для смартфонів або інших дрібниць, що підвищить вашу зручність при самостійному транспортуванні техніки. Портативний енергоблок TRAVELBOX 500+ чудово підійде під час подорожі або як аварійне джерело живлення.

Велика ємність 555 Вт*год гарантує багатогодинну безперебійну роботу пристроїв, для роботи яких потрібне підключення до мережі 230 В, USB 2.0, USB 3.0, USB-C або 12 В. А світлодіодний індикатор рівня заряду акумулятора TRAVELBOX інформує нас про поточний рівень заряду пристрою, завдяки чому ми можемо легко передбачити час роботи, що залишився. Додатковою пе

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Прикріплені фото
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

50 грн.
Автомийка
Бізнес Кобеляки
Додано: 27 березня
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації