Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Полтава (Додано:21 листопада 2022)

Дріт пружинний 11 мм EN 10270-1

85 грн.

Номер оголошення: 70405

Дріт пружинний 11 мм фосфатований.

Властивості дроту відповідають технічному регламенту EN 10270-1 для класу SH та мають показники тимчасового опору (межа міцності) 1380-1530 N/mm2.

Ідеально підходить для пружин, працюючих при статичних та динамічних навантаженнях, та маючих коефіцієнт співвідношення діаметру дроту d до внутрішнього діаметру пружин Dвн не менше 4. Виготовлення пружин з даного дроту проводиться в холодному стані без послідуючого загартовування, стабілізація після надання виробам потрібних розмірів проводиться при температурі близько 300 градусів на протязі години. Потрібно враховувати можливі зміни розмірів при операціях технологічного обжимання/розтягування/скручування.

Технологічні властивості чудово підходять для виготовлення пружинних робочих органів різноманітних конфігурацій в сільскому машинобудуванні: грабліна, пружинний палець, зуб пружинний. В основному дані вироби використовуються в пружинних боронах середнього класу.

Відвантаження від 10 кг

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

50 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації