Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Полтава (Додано:29 листопада 2022)

Дріт пружинний 9 мм EN 10270-1

85 грн.

Номер оголошення: 70426

Дріт пружинний 9 мм марки SH EN 10270-1.

Тимчасовий опір 1450-1610 N/mm2 дозволяє виготовляти різноманітні пружинні вироби зі стабільно високою якістю. Кінцеві якісні показники пружин, виготовлених з дроту даної марки, дозволяють використовувати їх у всіх галузях промисловості. Окремо можна відзначити застосування пружинного дроту даної категорії в сільськогосподарському машинобудуванні – пружинні пальці та загортачі різноманітних легких пружинних борін з дроту 9 мм користуються великим попитом, завдяки своїй пружності та великій протидії стиранню в процесі експлуатації.

Враховуючи, що вітчизняна промисловість має технічну можливість виготовлення пружинного дроту максимально в 8-му діаметрі - це єдина альтернатива легованим маркам сталей 60С2А, 65Г та інших, які потребують обов’язкового гартування в процесі виробництва, що в свою чергу дозволяє отримати значну економію енергоносіїв в процесі виробництва та зменшити загальну собівартість продукції.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

50 грн.
Автомийка
Бізнес Кобеляки
Додано: 27 березня
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації