Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Глобине (Додано:21 березня 2023)

Устаткування для різання металу Pilous ARG 300 plus SAF

1 грн.

Номер оголошення: 70657

Верстат стрічкопильний Pilous ARG 300 plus S.A.F. призначений для високопродуктивного різання профільних та суцільних металевих заготовок діаметром до 300 мм під кутами від мінус 45 до плюс 60 градусів. Верстат виготовлений із напівавтоматичним приводом для максимальної раціоналізації робочого процесу. Після натискання кнопки пуск відбувається затискач заготовки в лещатах і запускається привід пили, після завершення циклу розпилу рама повертається у вихідне положення. Вага верстата становить 645 кг, завдяки чому верстат дозволяє робити точні різи заготовок. Верстат обладнаний високопродуктивною системою подачі СОЖ, що запобігає перегріву стрічкового полотна та заготовки під час його роботи. Додатково за потреби можливе дооснащення стрічкопильного верстата аксесуарами, які значно підвищать продуктивність, зручність та якість різання стрічкопильного агрегату. Телефонуйте для детальної інформації та уточнення подробиць. www.kverb.uaprom.net

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

Автомийка
Бізнес Кобеляки
Додано: 27 березня
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації