Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Полтавщина (Додано:1 квітня 2023)

Вершки, ДСТУ,34% жирності

85 грн.

Номер оголошення: 70688

Вершки 34% жирності – це молочний продукт, отриманий із знежиреного молока методом відділення жирової фракції. Вони мають більшу жирність, ніж молоко, але меншу, ніж важкі вершки, такі як 36% або 38%.

Вершки 34% жирності використовуються в кулінарії для приготування соусів, кремів, мусів та інших страв, які потребують більш насиченої текстури та смаку. Вони також можуть використовуватися як добавка до кави або чаю, для приготування домашньої олії або випічки.

Крім цього, вершки 34% жирності мають більш високий вміст лактози, вітаміну D і кальцію, що робить їх корисним продуктом для підтримки здоров’я кісток і зубів.

В цілому, вершки 34% жирності є незамінним та смачним інгредієнтом для багатьох страв, їх можна використовувати у будь-яку пору року та в будь-яких рецептах.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

50 грн.
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації