Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Полтава (Додано:1 квітня 2023)

Плавлений сир, сирний продукт, ковбасний

95 грн.

Номер оголошення: 70690

Плавлений сир ковбасний – це продукт, який виготовляється шляхом змішування натуральних сирових мас, молока, води та спеціальних добавок до харчових речовин. Маса, що вийшла, потім формується в ковбасу і піддається термічній обробці.

Готовий продукт має м’яку консистенцію, легко ріжеться, не тягнеться та не обсипається. Він має ніжний смак із слабкою кислинкою та легким ароматом сиру.

Плавлений ковбасний сир широко використовується в кулінарії для приготування різних страв, таких як гарячі бутерброди, соуси, супи і пасти. Він також зручний для зберігання та транспортування, оскільки не вимагає особливих умов зберігання, не розтікається та не спікається, зберігаючи форму.

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

Автомийка
Бізнес Кобеляки
Додано: 27 березня
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації