Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Бізнес | Полтава (Додано:3 квітня 2023)

Молоко незбиране згущене, 8,5% жиру, ДСТУ

32 грн.

Номер оголошення: 70713

Згущене молоко незбиране 8.5% з цукром MADESA 370г Україна

Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% - проводиться за традиційною технологією тільки зі свіжого молока і цукру. Різноманітність упаковки та обсягів дозволить задовольнити найрізноманітніші запити. Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% - проводиться за традиційною технологією тільки зі свіжого молока і цукру. Різноманітність упаковки та обсягів дозволить задовольнити найрізноманітніші запити.

Знак якості незбираного згущеного молока - ГОСТ (ДСТУ). Ідеальний склад згущеного молока - цукор і свіже незбиране коров’яче молоко. Саме цим зумовлена користь цього продукту. Згущене молоко містить вітаміни, мінерали, молочний білок і жир, які життєво необхідні для людини. У ньому містяться такі вітаміни, як A, B, C, D, E, PP, B1, B2, B12. Не менш цінний та мінеральний склад згущеного молока. Насамперед це високий вміст солей кальцію і фосфору, і навіть такі макроелементи як калій, натрій, магній, хлориди, і навіть мікроелементи - цинк, кобальт, марганець, мідь, залізо, йод, що у роботі гормонів.

Варто зазначити, що згущене молоко (на відміну від свіж

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики

Інші оголошення рубрики «Бізнес»

Автомийка
Бізнес Кобеляки
Додано: 27 березня
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації