Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Будівництво | Полтава (Додано:5 травня 2023)

Відкрийте для себе найширший асортимент кріпильних елементів від KREPEZH-PROM.COM!

200 грн.

Номер оголошення: 70806

Наша компанія спеціалізується на продажу якісних і надійних деталей кріплення, таких як саморізи, шурупи, болти, гвинти, шайби, гайки, шпильки, анкери, дюбелі та багато інших. Ми також пропонуємо високоякісне нержавіюче кріплення, чорні болти та гайки, а також латунні гайки та болти.

Для того, щоб наші покупці могли швидко і без роздумів придбати потрібні кріплення - ми тримаємо ціни максимально низькими та приємними для гаманця. Ми впевнені, що це допоможе більшій кількості покупців, які шукають надійні кріплення для своїх ремонтних та будівельних проєктів.

Якщо ви шукаєте якісне кріплення для будь-яких завдань, KREPEZH-PROM.COM є вашим найкращим вибором. Наші продукти відповідають найвищим стандартам якості, і наші покупці повертаються до нас знову та знову.

Не гайте часу на пошук кріплення, завітайте до нас і отримайте все, що вам потрібно для швидкого та надійного ремонту!

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Будівництво»

Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації