Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Будівництво | Гадяч (Додано:18 серпня 2023)

ГЕНЕРАТОР ЕНЕРГІЇ UNICRAFT PG-E 60 21 000 грн

21 000 грн.

Номер оголошення: 71118

Генератор енергії UNICRAFT PG-E 60 — це синхронний генератор електроенергії, який стане надійним рішенням для вимогливих приватних користувачів і професіоналів. Його мідна обмотка забезпечує ефективну роботу та довговічність. Короткочасна потужність в 3 рази перевищує номінальну, що дозволяє використовувати генератор для різних потреб, включаючи потужні електроприлади. Автоматичне регулювання напруги AVR забезпечує стабільну напругу живлення та захист від перевантаження.

Генератор енергії UNICRAFT PG-E 60 оснащений системою відключення низького рівня масла з сигнальною лампою, що дозволяє уникнути пошкодження двигуна в разі недостатнього рівня масла. Сучасний дисплей 3-в-1 показує напругу, частоту та години роботи, що дає можливість контролювати роботу генератора. Бак з індикатором рівня палива та велика місткість паливного бака забезпечують тривалий час роботи генератора без потреби в додатковому заправленні. Роз’єми зручно розташовані на лицьовій стороні генератора, що забезпечує зр

Дане оголошення уже не актуальне. Нижче Ви можете переглянути свіжі оголошення із цієї рубрики
Прикріплені фото
Додати у обране

Поскаржитися

Інші оголошення рубрики «Будівництво»

Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації