Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Послуги | Полтава (Додано:18 травня)

Онлайн курси бухгалтера адміністратора широкого профілю архівної справи діловодства документообігу головного бухгалтера практичного психолога

1 грн.

Номер оголошення: 71824

Європейська академія дистанційної освіти пропонує: онлайн (через Інтернет) і кореспондентські (навчальні матеріали будуть надсилатися поштою) курси з народної і альтернативної медицини, курси професій, бізнесу, курси саморозвитку, курси езотерики з наданням двох сертифікатів міжнародного зразка EADE електронного (підписаного КЕП) і на папері, двома мовами (державною і англійською). Очних курсів у нас немає. Безкоштовних курсів немає. Понад 300 курсів! Різні терміни навчання. Вільний графік навчання ви самі плануєте свій день та час і ви зможете у нас навчатися, перебуваючи у будь-якій точці планети. Немає вимог до освіти і рівня підготовки (ви зможете вступити до нас і навчатися не маючи жодної підготовки). Вимоги у нас тільки до віку: від 18 років до 55 років (але нашими студентами в якості виключення з правил можуть стати люди старше 55 років, це вирішується в індивідуальному порядку). Оголошується черговий набір! Навчаємо студентів з 2017 року.

Телефон: Показати...

E-mail: [email protected]

Написати власнику оголошення

Ваш email:

Ваше ім’я:

Текст:

Захист: ← Введіть сюди код з картинки

Інші оголошення рубрики «Послуги»

Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації