Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Побут | Полтава (Додано:9 липня)

Інсектоакарицид Фентіон 500 КЕ (Fenthion 500 EC)

500 грн.

Номер оголошення: 71920

Інсектоакарицид широкого спектра дії для боротьби з побутовими комахами, а також іксодовими кліщами. ДВ – фентіон 50% Засіб рекомендується: - для знищення синантропних членистоногих (таргани, мурахи, постільні клопи, блохи, мухи, комарі та щури) - у житлових приміщеннях для постійного або тимчасового проживання (квартири, приватні будинки, гуртожитки, готелі, кемпінги тощо). ); - дитячих закладах (крім спалень та ігрових кімнат); - у закладах охорони здоров’я та лікувально-профілактичних закладах (за винятком палат для хворих); - в оздоровчих закладах (санаторії, профілакторії, будинки відпочинку тощо); - у навчально-виховних та навчальних закладах; - у військових частинах; - у закладах ресторанного господарства та торгівлі (їдальні, ресторани, місця приготування їжі, магазини, ринки тощо); - на рухомому складі та об’єктах забезпечення всіх видів транспорту і т.д.

Телефон: Показати...

E-mail: [email protected]

Написати власнику оголошення

Ваш email:

Ваше ім’я:

Текст:

Захист: ← Введіть сюди код з картинки

Інші оголошення рубрики «Побут»

Продам
Побут Кобеляки
Додано: 22 серпня
130 грн.
500 грн.
Ванна чугунна
Побут Кобеляки
Додано: 17 серпня
500 грн.
Оголошення
Побут Кобеляки
Додано: 11 серпня
4 500 грн.
Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації