Вхід | Реєстрація
Додати оголошення
Послуги | Полтава (Додано:10 липня)

Чистка, мийка кондицiонерiв Полтава

999 грн.

Номер оголошення: 71923

Деякі користувачі взагалі не чистять кондиціонерів і навіть не знають, що це необхідно. Якщо кондиціонер не прочищає тривалий час, від нього може піти неприємний запах під час роботи. Погодьтеся, це не найприємніша ситуація, особливо якщо у Вас буде хтось у гостях. Крім того, всередині кондиціонера почнуть розмножуватися бактерії, які чудово вживаються у вологому середовищі. А бактерії у будинку нікому не потрібні. Особливо, якщо у Вас є діти. Якщо ситуація зовсім запущена, то із внутрішнього блоку Вашого девайсу почне капати вода. Це сигнал того, що забитий дренажний трубопровід. Крім цього, кондиціонер може почати тріщати, всіляко шуміти, фільтри почорніють.

artcool.pp.ua

Телефон: Показати...

E-mail: [email protected]

Додати у обране

Поскаржитися

Написати власнику оголошення

Ваш email:

Ваше ім’я:

Текст:

Захист: ← Введіть сюди код з картинки

Інші оголошення рубрики «Послуги»

1 000 грн.
Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації