Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «ivanrywa»

Коментарі користувача
1 2
3.Ltava
«Скажу по іншому - вчитель не повинен бути предметником а мати знання з усих предметів більші чим вони вимагають від учиників . Не потрібні предметники які зазубрили тільки свій кусочок знань , потрібні вчителі :))»

Виходячи з вашої,непересічної,логіки одного вчителя( з усіх предметів),учнів на 100??Чи чого там мЄлочитись,на одну сільську школу?
ivanrywa 4 січня 2018, 17:22 На тему: Робити те, що видно...
75.Гнатович
«вливания/невливания в спорт не так однозначны, и, возможно, их приоритетность отнюдь не лишняя в перспективе. Если и так немногочисленная молодежь буцкает мяч вместо побухать или понаркоманить, то может вложенные средства и оправдывают себя. И, по большому счету, популяризация спорта предпочтительней вложений в пока худо-бедно фурычащий водогин.»

Ви мабуть не уважно читали попередні коментарі.Саме для кобеляцької молоді,мало відчутні ці вливання в ФК,так як (повторюсь), велика частина гравців є жителі Кременчука і Полтави(які отримують 1,5-2 к,за гру),так що ці вливання в спорт,в перспиктиві можуть дати результат,лише для вище згаданних міст!
А є школи НЕЗВИЧАЙНІ?
ivanrywa 3 січня 2018, 21:12 На тему: Робити те, що видно...
На мой непредвзятый взгляд, и водопровод, и тротуары, и парки - все требует ремонта и вложений. Но совершенно глупо акцентироваться на том, что: одно отремонтировали, а ПОЧЕМУ НЕ ДРУГОЕ? Наверное, всему свое время и критиковать проще, чем делать.
А на мій погляд водогін,тротуар і парк,м"яко кажучи не зовсім рівнозначні,по своїй важливості,речі!Я уже наводив приклад,з домогосподарством.Цікава ваша думка,у своєму дворі впершу чергу плитку б клали,чи ремонтували водогін??Думаю відповідь очевидна.
ivanrywa 3 січня 2018, 12:28 На тему: Робити те, що видно...
[[ЦИТАТА|42|микола козак
Ще раз повторюсь,мені байдуже,яке прізвище у мера.Постараюсь відповісти по кожному з ваших зауважень.По-перше,по вуличному освітленню,хтось писав вище,що в новорічну ніч не було світла на вулиці,я бачив картину протилежну,майже всю ніч було(там де я бачив),але 2 дні після того,не включалось ні на хвилину!(мабуть вирівнюють кВт).Це при тому що були вихідні,і гуляють масово діти,мами з колясками,та й іншим жетелям не зовсім подобається!
Щодо футбольної команди(і загалом спорту ,як такого)-це супер!Але ж це не першочергове завдання,голови.Ну от кожен з нас,якщо у когось проблему в будинку,з водою,чи каналізацією,то ви,що залишите ці проблеми на потом???!!!А підете купувати велосипед,чи ковзани,чи що вам ближче?!Зрозуміло,що ні!Так і в місті,це той самий будинок(в масштабі),якому в першу чергу потрібен господар!
На рахунок замовлень(як ви дозволили собі висловитись).Не хочу бути адвокатом автора статті,ну але ж обьєктивності ради,почитайте,що пишуть в газеті міської ради!Це жах!Які епітети дозволяють собі використовувати,в ній.І паплюжити людей,лише через якісь особисті образи!Це нормально?!
Ну і,щодо активності мера.Важко не погодитися,що зробленно більше ,чим за всі каденціії попередника,це факт!Жалко лише,що це "косметика"!І роблять лише те ,що видно(як справедливо підмічено в статті),як кажуть щоб простий піпл хавав,і це вдається.Особисто я таку активність,пояснюю лише тим що 2018 рік,буде вирішальним для Кобеляк,і для О.О.(як що знову законодавство не змінять).І в цьому році повинна з"явитися Кобеляцька ОТГ(згідно перспективного плану ОДА),і там уже не буде вмовлянь сусідів,приєднають згідно плану.А ОТГ,це вже зовсім інша історія,повноваження і бюджет!
ivanrywa 1 січня 2018, 15:11 На тему: Робити те, що видно...
Дуже рідко,страюсь залишати коментарі.І основна причина в тому,що більшість дописів,"високоінтеликтіальних" коментаторів,скочуються до обкидання один одного брудом(в кращому випадку),з двох таборів,прихильників,минулого і теперішнього «господаря» міста.І у цьому сюрі,всі більш-менш,здраві думки,губляться,у потоці бруду,відверто не прикритих симпатій,і на кінець особистих образ.Я розумію,що завжди повенен бути відсоток,диванних військ(безхрибетних,які за рахунок образ,інших,шляхом писанини,можливо стають більш впевниненеми,тим самим піднімаючи свою самооцінку),місцевих інтелектуалів(єдиним досягненням,в житті,яких є десятки прочитанних книжок,а реалізувати,ці занння,мають змогу лише,таким чином),ну і звичайно симпатиків,які ревносно сприймають будь-яку,навіть аргументовану критику,свого ідола.Шкода лише місто..Його можна порівняти,з старенькими,понівиченим авто,відчизняного виробництва,яке уже зовсім погано їде,а його не ремонтують(мотор,ходова і т.д.),а лише ставлять колеса від іномарки.
ivanrywa 31 грудня 2017, 17:22 На тему: Робити те, що видно...
І ще приклад,дуже простенький.Навіть ти "потянеш".Всі бачили місцеву ялинку.На даний час,достойно виглядає,як для Кобеляк.І це заслуга зовсім не міської ради!Як би не група,не байдужих місцевих жителів,які самоорганізвались,і взяли це питання під свій конроль,виготовили прикраси,та прикрасили,то ялинка б нагадувала ТЕ,біля чого,не один рік місцеві зустрічали НР.Так,що мабуть потрібно таким шляхом іти,і у вирішенні комунальних проблем(водогони,сміття,бродячі собаки).І не платити меру по 150% за "заслуги",до зарплати!
ivanrywa 31 грудня 2017, 17:10 На тему: Робити те, що видно...
Седой,дуже «громко» пишеш.Далекий від конкретики.Не потрібно порівнювати нікого!Просто неупередженно,розібратись хоча б з тим,що на поверхні.Навіщо нам Херсон ,Запоріжжя і т.д.Якщо на футбол виділяється 600 к?!?!?!При існуючих проблемах.Нічого немаю проти футболу,навіть більше.Ну але ж...Можна б, тут було мені парирувати,типу,ти проти того що б місцеві таланти,грали ,і виростали в майбутньому у «Блохіних» і "Шевченків"?!Тільки ЗА!Но але ж ситуація зовсім інша,пів команди полтавчан-кременчужан,які отримуют 1,5-2к за гру,і чхати хотіли на Кобеляки.І тільки далекий,від футболу не розуміє,що в першу чергу меру команда потрібна,що б "втерти носа" голові рда.Я думаю про їхне протистояння,розказувати не потрібно?
ivanrywa 31 грудня 2017, 13:10 На тему: Робити те, що видно...
Підтримую кожне слово!Жалко,що більшість містян «ведуться» на ці красиві огортки.А на обгрунтованну критику мера,відповідь одна,а ти згадай,як при попередньому було!Що він зробив?!Не будучи прихильником ні Ісипа,ні Копельця,трезво дивлюсь на ситуацію в місті.Дуже показовою,для мене,була ситуація влітку,коли,помпезно,відкривалися парки,феєрично відзначалися свята(день міста і т.д.),а в цей час значна частина жителів міста «сиділи» без водопостачання в 35 градусну спеку!Гори сміття,яке не вчасно вивозиться!Відсутність нормального покриття на вулицях міста(асфальт який 2 місяця не може пролежати).А в цей час голосується на сессіях,виділення сотень тисяч на "хоббі мера"!!!...І ще,важливим показником,роботи ефективного,професійного керівника-є його команда,міцний колектив.Чим теперішній очільник міста,не може похвалитися.
ivanrywa 11 вересня 2017, 08:23 На тему: 160 гектарів земель для учасни...
1.ИВЕН
«а то кажуть- що АТОшникам з кобеляцькою пропискою-не надали жодного гектара
»

А хто каже????!
1.filon
« Після приєднання Краснянської, усі сільські ради ломонуться сюди. Я готов з вами спорити на шо хоч.
Цікаво чи «поспорив» хтось із Олександром Олександровичем?
Тому що, користуючись його вишуканою термінологією, першою «ломонулась» Краснянська сільрада.
Депутати сільради зібрались на позачергову сесію і так же дружно, як і погодились перед тим, відмовились обєднуватись із Кобеляками.
Містика, якась. То їм хтось навіяв форсоване обєднання, тепер - розєднання. Раціонального в цій ситуації мало.
Скажу чесно, я задоволений таким розвитком подій. Міфічна справедливість торжествувала. Не повинно так ьути, щоб два дядьки за пляшкою коньяку «порішала» за тисячі людей. Хто два дядьки? Копелець і Таранушич.»

Вдруге-і знову гарбуза,випадковість-навряд.Все передбачуванно.Єдине,що дійсно цікаво,як два таких "дядька",з великими амбіціями,норовом,і ,як багато хто говорить, одні із головних кандидата,на майбутніх виборах ОТГ,змогли обьєднатись.Хочу на цьому етапі,мабуть це не важливо.От коли почнеться передвибона метушня,от тоді буде цікаво..
47.Адекватник
«Ну так от вивчіть біографію того "арійця", книжку його прочитайте, може трішки просвітліє. А то дійсно лише ла-ла-ла.»

Я впевненний ,що оті самі 99%,зрозуміли мою аналогію,виходячи з вашого допису.З біографією давно знайомий,саме тому і провів деякі порівняння.Читаючи ваші коментарі,виникає лише одне питання,чому така освідченна,просвітленна людина,кладезь знань у багатьох сферах життя,обмежується лише коментарями,під чужими статтями.Чому ж ви не розкриваєте ,свої судження більш широкому загалу??Як прклад,десь там в неділю на площі,на сессіях місцевих рад і таке інше.Та хоча б канал на ютубі,найпростіше.Чи шо,уже все потєряно?
39.Адекватник
«Ящик не дивлюся і вам не раджу. Але мабуть вже пізно. Ваше питання настільки незвичне, що навіть не знаю що відповісти. Це якби ви запитали: з якого джерела тобі відомо, що 2х2=4. Як же був правий товарищ Ленін у свій час написавший "Нет задачи более трудной, чем объяснять очевидное, тем более объяснять это человеку который и слушать тебе не хочет". Я подумаю над тим чи давати вам ссилку на якісь матеріали. Судячи по вашій реакці ви із тих хто їсть ще й причмакує. У вашому випадку треба починати із пятого класу радянської середньої школи. Потім плавно перейти до Логіки, яку «тиран» Сталін навіщось запровадив в десятих классах СШ, мабуть щоб люди бистріше розібралися хто кому тиран чи хто кому рабинович. Потім треба перейти до історії а вже потім можна рекомендувати і якісь ссилки. Тому що щоб я вам не запропонував то ви його не поймете якщо до сих пір не зрозуміли що відбуваеється. Але така біда не у лише у вас, така біда у 99% українців. Так що для початку ось вам рецепт. Посилання на www.pseudology.org»

Ну по-перше,в моему коментарі, я не висловився ні за,ні проти,чужих сценаріїв,про які ви так ствердно писали.Просто так само,як і ви,хотів дізнатися у вас,чи маєте,якість грунтовні підтвердження,а не просто ла-ла-ла на дивані).
По-друге,я так розумію,що ви відносите себе до 1% українців,оце вже страшно.Якась уже ідеологія просліджується,був уже колись той,хто вважав себе обраним,один арієць,не весело все закінчилось.
І на завершення,я не знаю,і знати не хочу,де і при яких обставинах ви там причмакуєте,скажу так,до «ящика» і взагалі до змі відносюсь більш ніж критично.
36.Адекватник
« Це стосується й майданутих руйнівників країни за чужими сценаріями.»

Отакої,чи мені здалося,чи й правда, трішки вище, саме ви мені докоряли,що мовляв я не маю обьєктивних показників (щодо тарифу),і роблю якісь не вірні припущення.А ви маєте ,якесь ,підгрунтя для таких висновків???На рахунок чужих сценаріїв.Чи все лише на основі кісельов ТВ?Хоча з ваших слів,я зрозумів,що «ящик» не дивитись,хотілося б дізнатися,можливо самому не досугі почитати,чи подивитися,те джерело на основі,якого робляться такі судження.
Приклад Красного дуже промовистий. Ще три роки тому ініціатори теперішнього обєднання виступали на мітингах у Кобеляках проти цієї реформи. Зараз - вирішили влитися у процес. І виступили за. і почали діяти. І у них все виходить. я їх не засуджую за це.
Цікаво буде подивитись.Головне що б не вийшло,як із Кунівкою.Після «набігів» бравої свити під проводом О.О.,в Кунівці сусід з сусідом не розмовляє, голова написав заяву(за інформацією інсайдера з с.р))),короче наробили ділов Санич з підлеглими.))
А з приводу футболу, то мені теж інколи здається, що світ зійшов з розуму. Трансфер Неймара у ПСЖ - 222 мільйони євро.
Це річний бюджет багатьох країн світу. І це в той час, коли десятки мільйонів людей голодують і не мають доступу до питної води.
Мені здається,що цей прицендент з переходом бразильця,є демонстрацією,своєї фінсової могутності і фін. переваги над іншими спортивними фунціонерам,можливо навіть якийсь виклик,збоку Катарських (в цьому конкретному випадку) власників ПСЖ.Це ж можна сказати і про індусів і про китайців,які ще не так давно викладали шалені кошти за перехід Халка в Китайську лігу за 56 млн.міцної валюти.Або перехід Погба в МАН Ю за 110 млн євро.Чим далі тим цікавіше,скільки ж тоді коштує Мессі і Роналду- МЛРД?)
адекВАТНИК,начнем с того,шо на особистості не будем переходити,стосовно нормальності ,чи не нормальності.Для таких висновків,як вИ кажите потрібні факти ,заключення відповідних спеціалістів і таке інше.Я розумію,що сидячи усім відомим місцем у себе вдома на диванчику,і строчачи по клавіатурі,свої сили здаються безмежними і самооцінка взлітає над плечима,але давайте не будем.Чи вИ,із тих самих інтернетно-диванних військ?!
На рахунок тарифу на воду,як пересічний користувач-категорично проти підняття, але якщо дивитися на платіжки,і щомісячне збільшення тарифів буквально на все,то мабуть логічно,що і воду там не воли качають!Впевненний що містян готові піти на такі жертви,як можливе підняття плати на воду,але щоб ситуація з припиненням водопостачання,у таку не баченну спеку,та й взагалі в будь-який час,не була такою загрозливою!І тут не питання навіть в енергетиках які могли відкючити,чи не відключити,а питання в моральному,а головне фізичному вичерпанні,ресурса мрежі водопостачання!Так як виділення грошей на це,є в прямому смислі для влади закопуванні бюджету в землю,якого пересічна людина не побаче.Простіше, і правильніше для підняття рейтингу витратити кошти на те ,що зможуть ПОБАЧИТИ і оцінити побільше можливого електорату.
P.S.
В передчутті звинувачень,у однобокості,можливо у якійсь упереджуванності до Копельця,на користь Ісипа(впевненний,що у прехльоб...,прихильників О.О. такі думки будуть) скажу слідуюче,діяльність попереднього очільника,взагалі оцінити важко,позитивно оцінити,важко,але обьективності ради ,і негативу,як такого,кричущого не так і багато,просто НІЯК!
Читаючи,коментарі підсвідомо ловлю себе на думці,що пишуть,виключно,симпатики попереднього і теперішнього мерів.І на цьому прикладі,чітко відображається проєкція,всього нашого суспільства,як найбільше вилити бруду на оппонента,навіть якщо в його словах є істина.Без будь-якої симпатії,до попереднього і теперішнього мера ,майже з однаковою антипатією до них,хочу висловити своє бачення,думку людини,що проживає у місті.
Начну с того,що безперечно Кобеляки стали привабливішими,чистішими,розквітли,якщо хочете.Дні міста-феєрично,оновленний парк-візитівка міста, підтримка спортсменів-безперечно завжди актуально,плитка на тротуарах-комфортно,приємно.. Можливо жителям району,які відвідують Кобеляки,виключно на свята,спортивні змагання,чи просто "побазарювати",бачиться ситуація в районному центрі,дещо поверхнево,і обьєктивності в їх словах чекати марно,то як місцевому жителю,все бачиться не так оптимістично.Звичайно ж,на мою думку,кульмінаційним моментом керівництва Копельця, є ситуація з Водоканалом.Спробую пояснити,витрачаючи,черезмірно, бюджетні кошти,на вище переліченні проекти, так легковажно "поставити під удар" жителів і установи міста залишитись без водопостачання,в 40 градусну спеку,треба було зуміти!Та це була б не лише підстава для роботи відповідних структур,а й екологічна катастрофа,маштабніша за,наболіле,сміттєзвалище!І після такого "піару",перспективи переобрання,в майбутньому до ОТГ,були б меншими, чим контакт з позаземним розумом..Щодо того ,що тариф на воду потрібно піднімати,немає сумніву!Але такого не популярного кроку Копелець не зробить.І в цьому не вина конкретно його, це просто політична коньюктура.А так після грандіозного Дня міста,відкриття парку,виділення додаткових коштів на футбол,сміховинний (по цих мірках) борг КП-різко дисонує,з тим що бачили тисячі кобеллячан і гостей міста.І здається мені,що ця історія,ще матиме досить цікаву розвязку,і є лише початком,а чи буде це початком кінця для сьогодняшньої влади,покаже час..
ivanrywa 12 березня 2017, 10:50 На тему: Земельна епопея: Перезавантаже...
Про Копельця, даже мови йти не може(на мою думку),людина не відповідає за свої слова.Приклад,думаю багато хто дивилися відео "Брехун ,чи пророк",або трилогію по Кунівськи,а саме Копелець в міській раді,на зустрічі з ветеранами заявив,що депутати Кунівської ради,В ЧАС КОЛИ,Я БУВ У ВІДРЯДЖЕННІ(СЛОВА КОПЕЛЬЦЯ),ВІДМІНИЛИ СВОЄ РІШЕННЯ,ПРО ДАЧУ ЗГОДИ КОБЕЛЯЦЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ,В ЧАСТИНІ ПРИЄДНАННЯ.В ТОЙ ЧАС ,КОЛИ БЛИЗЬКО 50-60 ЧОЛОВІК,ЯКІ ЗНАХОДИЛИСЯ В БУДІВЛІ С/Р С .КУНІВКА НА СВОЇ ОЧІ СПОСТЕРІГАЛИ ЙОГО ПЕРСОНУ,А ДЕЯКІ ВСТУПАЛИ В ЖОРСТКУ ПОЛЕМІКУ З КОБЕЛЯЦЬКИМ ОЧІЛЬНИКОМ,ЩО ПІДТВЕРДЖУЄ ВІДЕО ЖУРНАЛІСТІВ "ЄХО".Скажіть мені,що це?Склероз?Чи можливо якісь психо-неврологічні розлади?Чи,як йому здається він володіє здібностями на зразок тих які мав Вольф Мессінг,і може навіювати присутнім,що він не він?Це все жарти, якшо серйозно то його заява просто ЗНЕВАГА ДО ЛЮДЕЙ!
А щодо інших кандидатів( які обговорюються в Кобеляках),я б порадив,не спішити з висновками,так як ніякої офіційної інформації,щодо списку(переліку них) не має,і поки ,що бути не може.І хотілося б звернутися,до людей які вміють користуватись,вмістом своєї черепної коробки,ДУМАЙТЕ!Не ведіться на популістскі заяви,на плитку і т.д .Думайте..
Ні закого не агітую,скоріше навпаки,і на даний час проти всих популярних прізвищ,які обговорюються.Думайте..
5.Гай Фокс
«А він готує вже "запасний аеродром". У Біликах.»

Ну хіба що аеродром для свого дельтоплану.
Ну ось ще один приклад,того як легко міняється свідомість і переконання людей.А саме "депутатів" Кунівської ради,і (прости Господи) їх сільського гОЛОВИ.І року не минуло,с того часу,після попередньго візиту цього Жуківського "латифундиста",як він з ГАНЬБОЮ залишав стіни цієї ж ради.Після предложень обьєднання і в результаті цього,як "подарунок" з барського плеча ,розміщення на території вище згаданної ради-СМІТТЄЗВАЛИЩА!!!Що б зняти напругу з Кобелячян,докинувши цим самим, кілька пунктів до своєї електоральної підтримки.А після того візиту навіть ,у деяких жителів Кунівської с/р,з"явилася думка про правельність вибору,при голосуванні за депутатський корпус,і навіть у когось про обрання такого гОЛОВИ.Ну але ж ,як зачасту у нас і буває,майже по сценарію відомого з дитинства мультфільму,коли карета знову стала гарбузом,так і Кунівські обранці стали тими ким вони і були,забувши про інтереси людей яких вони повинні представляти.Хоча....я можу і помилятися і депутати на чолі з гОЛОВОЮ нівчому і не винні ,і не розуміли що роблять і куди тянуться їх руки,а очільник ради, взагалі просто зачепився за жалюзі на вікні,і так простояв всю сесію(див.фото).Або то просто природне обояніє,Кобеляцького очільника,здатне міняти свідомість.Або то було,щось інше.Ну як би там не було,об"єднання в ту ,чи іншу громаду,повинно враховувати інтереси всих її жителів,чи це маленька Кунівка ,чи райцентр.Так як люди однакові скрізь,і чисте повітря всім потрібне в рівній мірі!!!...Хоча дещо поквапився,все таки не однакові,і не рівні,і в парку в центрі міста не кожен отримує ділянку під гараж...ну це вже,як говорить один відомий телевізійний персонаж,зовсім інша історія...
1 2
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації