Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 ...30 31 32 33 34 35 36
Пане філон , Ви вже переходите на латинь?Це розповсюджено центральними ЗМІ.І що тут гадати , підвищили пенсії на 50-100 грн То чимось бюджет потрібно поповнювати , штрафи , тарифи , ціни вже підняли далі нікуди , тепер за дворнягу , за її реєстрацію проплнують заплатити 180 грн , рахуйте .Звичайно ця дурниця нічого для впорядкування нічого не принесе і працювати небуде , як і всі інші придуркуваті закони , прийняті ідіотами в ВР , але трохи грошей добавить і добавить бродячих котів і собак.
Шановний пане Спиця ,Хочу Вам повідомити ,що дороги і в т.ч. між полями є землями для громадського користування , так , як і луки і пасовища та лісополоси , які зараз безбожно вирубуються тому , що у владі на місцях чиновники прикинулись дурнями і ніяк неможуть зрозуміти , що на території сільської і міської , селищної ради все , що знаходиться на цій землі є власністю громади.А нерозуміють вони із-за того , що мають зиск від зрубаних дерев , незаконного виділення ділянок і т.д.А якщо Ви знаєте за колективну власність , то вона має повне право на існування , назвіть колективи , які мають колективну власність , скільки таких колективів в Кобеляцькому районі.Да , бувші господарські двори , якщо вони нікому не продані , також належать громаді і тільки дякуючи безгосподарності чиновників , заростають бурянами.
микола козак 21 жовтня 2017, 13:10 На тему: На Україні...
51.Selena2017
«Не знаю, до якого ряду віднесете мене, але до Б.Олійника у мене геть немає довіри, бо його вчинки суперечили поетичним вправам. »

51.Selena2017
«Не знаю, до якого ряду віднесете мене, але до Б.Олійника у мене геть немає довіри, бо його вчинки суперечили поетичним вправам. »

Не тобі судити Бориса Олійника -людини з світовим ім’ям , ти проти нього просто куриця.
В Кобеляках валять все підряд , возять дуби до метра в діаметрі і ніхто нічого.Цікаво було б знати , скільки отримав бюджет від спиляного і скільки чиновники , які покривають ці вирубки?
микола козак 20 жовтня 2017, 11:28 На тему: Недодекомунізіція...
Написана просто дурниця.Змішано все до купи.Чому не може існувати колективна власність ?А у Вас пане Філоненко -скільки земельки Ви хапнув від колективної власності , що зараз таке цінне вирощуєте?
микола козак 19 жовтня 2017, 10:57 На тему: На Україні...
Я написав , що те , що зараз на майдані проплачене , хочуть прискорити прихід до влади тих , кому дуже хочеться.Дивно , що матюки тут нке видаляються , а мій коментар бкез жодного нецензурного слова видалено.Слава видаляльникам.
микола козак 19 жовтня 2017, 08:47 На тему: На Україні...
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
Ну для чого людям пилюку в очі пускати.Через дорогу від поліклініки цей самий лікар приймає на повну ставку За те , що поводять сканером по животу (УЗІ)потрібно заплатити 100грн , то питтається для чого сидіти за піівставки ? Хоч і півставки при цьому отримується.
микола козак 25 вересня 2017, 14:09 На тему: Убити Месію...
4.земеля
«Есть и положительное. Борьбу с коррупцией надо начинать с судьей всех мастей , ибо их недоторканность выходит всем нам боком. И вот первая»

Ти справді не розумієш , що ніхто і нічого навіть не збирається міняти.Всі ці понти з арештами для дураків.Навпаки , їм добавляють зарплати , грабуючи українців , озброюють поліцаїв , добавляючи їм зарплати , щоб мужньо розганяли любі прояви протестів і надійно охороняли ворів в законі.А те , що арештували , не значить , що посадили.
Нещодавно Філоненко розхвалював грузинські реформи , реформовану поліцію , а зараз задній хід.Ви з богинею місяця хоч би розібралися , що в Кобеляках , а ви лізете в світову політику.Ви брали б квиток і їхали б туди де вам так подобається , а ми вже якось і без вас в опозореній Україні проживем.Патріоти вс.... .
микола козак 15 вересня 2017, 11:36 На тему: Уривочок з книжки......
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5.Selena2017
«Як вважаєте : між діяннями націонал-соціалістичної та комуністичної партій можна постави»

Знак рівності можна поставити між тобою і куркою.Вміст головної порожнини однаковий.А взагалі написана маячня і писала її дійсно срака.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
11.Седой
«Жук землю вроде не продает вроде, а собирает. В крайнем случае, когда я еще был въездным, он был дтбрым хощяйственником и хорошо играл в шахматы. И пашет на этой земле,, давая людям работу и возможность выжить в вашем бардаке.»

Я думав , що ти грамогний , а ти ?Ніхрена він не збирає і не дає.От якраз те , про що я говорив , що в багатьох головах складеться , що це наш благодєтєль - рабська психологія поселилась в багатьох головах , а вони нашим салом та по нашій шкурі.Яскравий приклад тугодумства.
Читаєш , що депутат Микола Жук виділив на будинок культури пів мільйона гривень і приходить в голову запитання Скільки ж по Україні таких Жуків , які виділяють мільйони , виставляють землю на продаж , вирубують ліси , і взагалі грабують Україну і українців. Це х написали , що Микола Жук виділив і значна частина буде вважати Миколку таким нашим благодєтелем , і нікому в голову не прийде , що Миколка розділяє наші гроші , а хто йому надавав на це право хай залишається питанням.
14.Selena2017
«В одному з коментарів мною було сказано : не претендую на істину в останній інстанції, а ,значить, і звання богині. Не придумав чогось іншого, щоб дошкулити? Нічого, я не ображаюсь. Від тебе таки не стільки отрути, як від не раз вже згаданого.
15. Адекватник / сьогодні, 17:15»

Так ти сама себе зробила богинею , взявши кликуху СЕЛЕНА .СЕЛЕНА в древніх - богиня місяця ну іще там дещо.
Добавлю , що ти пані СЕЛЕНА ніяк не дотягуєш на богиню місяця
11.Selena2017
«Ти навіть на Балду не тягнеш, чудовисько. Яка ж таки отруєна душа, яка зла убогість... »

А я наприклад пані Зелена бачу і твою убогість , коли ти вказуєш людям на якій мові їм говорити , що читати.Тебе просто зомбували і ти крім майдана нічого не знаєш.От вчора поліцаї розігнали майдан , де люди вийшли захистити свої інтереси від непомірних податків, Знайшлися люди , які підкинули , що це бляшники , які нехочуть платити податки.Всі патріоти типу тебе не підтримали людей , а накинулись на них замість підтримки , що вони шахраї.Питання - де ваш патріотизм ? Адже патріотизм - цеі любов і підтримка ближнього.А ти замість розуміння ,стараєшся образити того ж адекватника , який багато в чому правий , хоч це не співпадає з твоїм мисленням
микола козак 3 вересня 2017, 10:13 На тему: Ідемо у школу...
Писав це недоук , який незнає , що радянська освіта була кращою в світі і навчила багато вчених - кращих в світі ,кращі програмісти і т.д.А зараз у школі попи рясами трусять ,а вчителі репетиторствують і 0 знань , все пішло на гроші , а за духовність нічого і говорити.
І що Ви хотіли , в школі навчання практично нема , вчите6лі перейшли на реппетиторство , плата добра , податків платити непотрібно , то ж у школі можна займатись відбувальщиною, Чомусь про це всі соромляться говорити.
А чому поліція не звертає уваги на розкрадання деревини , як енергоресурсу ? Може через те , що ліси і лісосмуги ще не встигли прихватизувати і вонми належать поки що державі , а не олігархам , так , як нафта і газ ?
Добавлю , що в Україні все , що на глибині більше 1м є корисними копалинами , за які необхідно сплачувати податки , до речі ВОДОКАНАЛ ЗА ВОДУ ПЛАТИТЬ і немалі суми так , як цегельня за глину і т.д.
68.Beri Mor
«Ось тому що не тупий і зомбований,я свою проблему з водою вже вирішив,хоча мені з сусідами це коштувало деяких затрат.А тому піплу який хоче все задарма,хай Бог допомагає.»

Це ти так думаєш , що вирішив , не спіши , Що ти там колодяз чи свердловину?На надра необхідно проект , ліцензію - партизанщина не пройде.
Почали ЗА ЗДРАВІЄ закінчили ЗА УПОКОЙ .Знову цитати , мудрості і інша хреновина , тільки чи буде від цієї мудистики в Кобеляках вода залишається питанням ?????
микола козак 11 серпня 2017, 11:23 На тему: Марина та Ірина...
А чому не назвати прізвища тих , хто кришує наркоторговця , коли їх називають самі правоохоронці , і що за правоохоронці , що знають і бездіють?Чи це просто вимисел?
Дивлячись на ці коментарі , доходиш висновку , що в Кобеляках мафія . яка всими силами намагається проштовхнути СВОГО у владу.Наприклад Філону і іншим добре жилося при Ісипу , мав якісь префиренції, от зараз він користцуючись своїм положенням , тисне з усієї сили на Копельця , маніпулюючи думкою громади використовуючи довірливість українців до ЗМІ.Прибічникам підвищення тарифів хочу доповісти , що всі нинішні тарифи є обдираловкою громадян , всі вони є необгрунтованими .Ми оплачуємо в тарифах все підряд , зависокі зарплати чиновників , службовий транспорт , яким чиновники катаються без діла (везуть на роботу ,на обід , з обіду , на курорти і т.д.) , подавання кави начальникам , охорону тіла і т.д , і на все це потрібні гроші , а де їх взяти , коли економіка в ямі?Подивіться на прикладі Кобеляк , які підприємства з тих , що булми в нас працюють? Затке кожного дня з Кобеляк на села їде кортеж електриків , газовиків відключати в селян електрику і газ , купа контролерів контролювати лічильники , і всим потрібно платити , а платити нічим , бо нема ппродукції від цих робочих місць - нема і грошей.Тоді давайте піднімати тарифи.А громадянам слід подумати , щоб не Філон Вам навязував кого тобрати до влади , а Ви самі обирали владу .
Оця вся катавасія створюється штучно , Ісип знову хоче у владу , в Київ , як дехто тут передрікав , не взяли , а в міській раді тепле місце , от наближені філони і ще деякі Галушки і ставлять палки в колеса.Звільнення Дяченка , бухгалтера і інших саме організоване для знищення Копельця.Хоч і він у даному випадку має думати , чи виплачувати премії та виділяти додаткові надходження на утримання тих , що протирають штани , чи пустити ті гроші на розвиток комунального господарства .А ще там у водоканалі необхідно провести і хорошу ревізію .Думаю там є багато цікавого.А кобелячани лишаться в дурнях , коли допустять до влади ще раз Ісипа.
1 ...30 31 32 33 34 35 36
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації