Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 27 28 29 30 31 32 33
Selena2017 5 вересня 2017, 15:29 На тему: 30 тисяч гривень на нову оргте...
Цікаво, директора школи за недотримання відповідних умов збереження такого цінного майна Новосанжарська селищна рада преміює? Суми премії вже обговорювалися і визначені? Добре хитрим живеться...
Дано, дякую за розуміння.

Змінено 07.09.2017, 08:06
Selena2017 4 вересня 2017, 19:47 На тему: 30 тисяч гривень на нову оргте...
2.Dana77
«. Dana77 / сьогодні, 13:12»


Дано, не ображайтесь, але ваші думки переконливіше звучали б українською, якщо це можливо. Саме в цьому коментарі я їх повністю підтримую.
Володя вам нічого не пояснить, бо з якогось дива став інформаційним найманцем, це ганебно для журналіста . І як батько він поводиться дивно з приводу вивчення російської мови. Спочатку треба побудувати для дітей достойну державу (пробував- злякався) , а тоді вже хвалитися полтавською говіркою. Не відкидаю того позитивного, що він робив колись, але зараз поведінка в пресі його не прикрашає і не викликає довіри.
Selena2017 4 вересня 2017, 19:27 На тему: Ідемо у школу...
А ще краще - китайської національності, бо Росія вже наполовину китайська, як сідомудрі не чваняться своєю винятковістю.
Приїжджі європейці ,без сумніву, оплатять так розкішно запропоновані медичні послуги. А чи по кишені вони пересічним місцевим, особливо літнім людям з мізерними пенсіями? Українські ж ціни сьогодні збісилися , про посмішку годі й думати.
Selena2017 3 вересня 2017, 17:18 На тему: Ідемо у школу...
6.Адекватник
«"приклад на цих сторінках"»


Вже , мабуть, не лише шапка горить, а й чуприна чи лисина тліє... Займала тебе? Чого чіпляєшся ?
Selena2017 3 вересня 2017, 10:44 На тему: Ідемо у школу...
[[ЦИТАТА.3
«микола козак|навчила багато вчених - кращих в світі»


Ті вчені навчилися якраз всупереч системі радянської освіти, бо самі прагнули цього, самотужки здобуваючи знання.Сьогоднітакож чимало цілеспрямованої, здібної та наполегливої молоді, яка робить так само. Не треба всіх в одну купу... А знання та духовність не завжди поєднуються, приклад і на цих сторінках присутній.
За тиждень 103 заяви - один порушник затриманий та й той відбрехався. І така статистика щотижня. Хто вміє, вирахуйте ККД роботи поліції в Нових Санжарах. Чи то така задумка інформатора : одних підносити до небес і не помічати видимих всім недоліків, а про інших , як оце бачимо, - розмазано.
10.Ltava
«більше того ,це вчителі багато років як члени виборчих дільниць постійно фальшують вибори і не дають можливість людям висловити свою думку. причому фальшують свідомо за копійки .»


Правда Ваша, Лтаво, зі знанням справи кажете.
18.Адекватник
«Глобальне призначення України - нищення Росії з послідуючим знищенням самих українців»


Це якась словесна діарея....
[[ЦИТАТА|9|Адекватник|найбільші в світі жидолюби й антисеміти одночасно (два в одному внаслідок шизи) ]

Безнадійний. Допоможе тільки гамівна сорочка.
[[ЦИТАТА|2|адекватник|Не оскорбляй українців. Я тут назвав їх декілька раз лошарами, так на мене як «налетіли» і селена, і правдоруб і навіть сам Філон

Та й чим хвалишся? Що зовсім здурів... Розправив самозакохані плечі - всім українцям нахамив, всім видав . Для внуків, кажеш, стараєшся, спасибі колись скажуть. І немає хоч крихти розуму, щоб допетрати, яку покуту на них своїми пришелепуватими ( це ж такі в тебе українці, слово з твоєї писанини взято) сентенціями поклав. Бо Природа ж не сліпа і не глуха, чітко все фіксує, особливо слово, вчинок. І діє за законами справедливості, як би ми це не сприймали по-своєму, коли заболить. То чи не проклянуть вони тебе з кістками згодом, як доведеться розплачуватися за всю огиду, яку кидаєш оце людям межи очі? Таких прикладів у житті немало, треба Їх тільки бачити. То заради хоч своЇх нащадків схаменись і не мели отих дурниць і своїм підспівувачам порадь не обливати життя і його святі речі брудом.
Selena2017 21 серпня 2017, 11:55 На тему: Демонтувати чи топити?...
Майже по Шекспіру : бути чи не бути? Не додає оптимізму.
Та не мала я на увазі землю як товар, а край, в якому живемо, та людей, що в ньому. І коли вже ми відчуємо себе причетними до долі та ладу на нашій Богом даній частині Землі ?!
23.Адекватник
«У нього якраз українська а у вас лунна і ви тут мутите воду. »

Нехай хоч тричі "лунна", зате в ній немає елементів зрадництва землі та людей, серед яких живу, є намагання зрозуміти сьогоднішнє та віднайти в ньому правильний напрямок. Далі, за прикладом Ігоря Миколайовича, звертатимусь "без пошани": а ти - прямий нащадку Івана Носа, відірвавшись від радянського корита, доки будеш всіх зневажати ( лошари, Гейропа та ін.) та кусатися? Незабаром укусиш сам себе як той скорпіон, ото врешті буде вища справедливість. Молись уже сам на драний сталінський валянок тут , на Землі, бо як доведеться стати перед мільйонами закатованих ( в іншому вимірі), пам"ять про яких вперто замазуєш, то ніхто тобі не позаздрить. Все. Щезни.
17.Седой
«Мне иногда становится стыдно, а иногда страшно за то, что я с вами одной крови.»

Якраз схрони вже тривалий час і говорять страшну правду про наругу більшовизму над українцями та Україною. Тільки всю цю інформацію треба сприйняти не лише розумом , а й серцем. Тобто кров"ю серця. А кров у Вас, Сєдой, мабуть, не українська, не задумувались? По-різному буває... Чи, може, є якийсь інший привід для відторгнення українського, життя вміє ламати.
15.Pravdorub
«Це називається відновленням історичної справедливості.»

Вітаю присутність на сторінках тижневика Правдоруба. Це як свіжий вітер , що допоможе розвіяти сморід сталіністсько- більшовицької маячні декого, хто на ній зациклився та іншим її силком нав"язує.
Краще б ви, не тупі і не зомбовані, добре взялися за вивчення того конкретного - звідки ноги ростуть у проблеми з водою, бо це лише початок, перший дзвіночок тієї епопеї, яка вся попереду. Це б і була відчутна допомога тому самому піплу, за який так дивно розпинаєтесь. Забули вже за високоосвіченістю з чого й мова почалась. Чи вам тільки Наполеонівські перемоги до шмиги, на дрібніші не розмінюєтесь обидва ?
Що ж, повеличайтесь серед тупих та зомбованих, якщо така самооцінка Вас радує. Аби на здоров"я...
44.Beri Mor
«Це на кшталт:"Пастернака не читал,но осуждаю»


Сприймаю Ваш коментар як невинний жарт, не ображаюсь.
А відносно тої інформації, що я назвала дурнею, скажіть : невже Ви не бачите, не відчуваєте, не розумієте того, скільки в адекватницькому слововиверженні зверхності, злості на в все і всіх, запльованості відмінних від його понять, що їх мають інші, шкоди для ще не загартованих світоглядів молодих. Це ж справжня отрута. Навіть якщо й вивудити якусь позитивну думку, то все завершується укусами. Оце дай волю такому правити світом, жах.
40.Адекватник
«Це ви так прикалуєтес»

Справді, до такої велетенської, озброєної немислимої ваги знаннями фігури дотягтися простому смертному ну ніяк... Тому хенде хох - здаюсь.
А ту дурню не лише копіювати, навіть дивитися не буду, сморід один.

Змінено 10.08.2017, 20:12
6.Адекватник
«якби ті власники та трішки попрацювали, трішки помісли бетон на будівлях ГЕС і АЕС»

На городі бузина, а в Києві дядько...
36.Адекватник
«але зявляються тверезо мислячі люди. »

Просвітіть: які саме думки слід вважати тверезими , спрямованими на покращення життя, можливо, це справді обнадійливо. Телевізор не дивлюся вже років вісім, колись Ольга Богомолець назвала його ПДДН - прилад для добровільної дебілізації нації. Що ж вони радять - ті люди ?
32.василь овсієнко
« калькуляцію Ви навіть в газеті друкували »

Добре, надало підприємство газеті цифри по обгрунтуванню тарифу на воду. Але дуууже бажано, щоб Їх перевірили грамотні і незалежні економіст та бухгалтер, оприлюднили свої висновки. Бо вся публікація може перетворитися " на осиці - кислиці", папір, як кажуть, терплячий та витривалий.
І жодного такого міфу розвінчати сьогодні НЕМОЖЛИВО.
Ніколи не сприйму Адекватникову сталіністську коросту, яка , слава Богу , трохи втихла, але в піднятій темі він один висловив найголовнішу причину виниклої ситуації : ніхто не чув і не бачив економічно обгрунтованих тарифів на водопостачання від Водоканалу. Якби підприємство працювало відкрито , чесно, вчасно попереджаючи споживачів про необхідність підвищення ціни на воду чи водовідведення, дбаючи про прозорість обрахунків , то : люди б розуміли і погоджувались, борги б вчасно можна було погасити чи вони не виникали б зовсім. В силу того, що сьогодні в державі неможливо перевірити діяльність будь-якого виробника послуг, тому це справжній рай для зловживань. Кобелячани, в цьому плані ви не одинокі, санжарцям ціна на воду вже " в печінках"
Звичайно, моє подальше питання досить наївне, але чудуюсь такому : " позичив у приватних осіб". Гроші немалі і , до того ж, з кишені тих, хто безпосередньо з службового обов"язку мали б дбати про оте конституційне та економічно обгрунтоване. Дивовижа та й годі.
Selena2017 31 липня 2017, 13:51 На тему: Нарешті...
52.земеля
«52. земеля / сьогодні, 12:42»

Дякую за спокійну розмову. Не з усім погоджуюсь , але в деталі вдаватися не буду, Ви бачите так,я трохи інакше. Хай буде гречка...
Бачення Адекватника для мене не авторитет, бо там суцільна агресія до співрозмовника та нав"язування свого такого, що не відразу й розбереш, не дорослА до такого мудрагеля.
1 ... 27 28 29 30 31 32 33
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації