Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Дід Панько»

Коментарі користувача
1 2 3
Дід Панас!То й Вам не хворіти! І всього Вам самого кращого! А Уйню я не писав!
Я маю своє житло, яке зміг побудувати коли оті кати мене і вчили, та ще й безкоштовно лікували!
Що я Вам шановний хочу розповісти, так склалося що я прийшов допомогти одній знайомій жінці, в її будівлі термометр показував аж 12 градусів, мешканці будинку були вдягнені, жінка та, як інвалід отримує пенсію але дуже мізерну, до того ще й працює, вона на п’яниця, і має власний будинок, субсидію вона намагалась отримати, і таки отримала та не зовсім вчасно.
Також у наших Кобеляках знаю багато людей які ледве зводять кінці з кінцями, і зовсім не тому що вони ліниві, не працюють, чи байдикують, ні тому що теперішній владі просто начхати на свій народ, якщо по Вашому це "уйня" то вибачте! Але я писав те що бачив власними очима, і повірте нічого не придумав, а назвав речі своїми іменами!
А люди сидять в холодних домівках тільки тому, і саме по тій причині що немає достатніх коштів щоб жити як людям, потрібно заплатить за газ, за світло, за воду, а ще й їсти щось потрібно!
Якщо взяти пенсії по Кобеляках, чи ту убогу зарплату на яку не живе, а виживає більша частина народу, і порахувати що залишиться після сплати послуг, то виходить що живемо за рахунок енергії космосу! Оце Вам шановний і "Уйня!
Дякую за терпіння! з повагою Панько!
Дивлячись як цю зиму переживають Українці, як сидять у будинку при температурі +12-16 градусів, і одягнені лягають спати в холодній хаті, і не тільки це люди які отримують пенсію, а й молоде покоління яке виховує діточок, і ті дітки сплять одягненими, хочеться запитати: "А чи потрібна нам така влада, яка не думає про свій народ? Чи може так же само спить одягнений прем’єр та його діти? він же так закликає затягнути паски!"
Одне що хочеться сказати так це "Владу геть!"
Коля! Ти б спалив свій диплом, він же виданий "СОВКОМ" і вчили тебе в школі кати, та й будинок побудований в тебе з матеріалів катів, розгорни вулицю, збудуй синагогу, але не забудь надати житло людям яким розгорнеш будинки.
Ну й назвеш тоді вулицю яку побудуєш хоть єврейська, хоч Теренінська! Клоунам слава!
Одним словом медицина тут безсильна!
17.рабинович
«можно дать мусору разложиться естественным путём»

Це ви про Петра Олексійовича, та його оточення?
Чи про заповнені баки?
Раніш не було ніяких мусорних баків, в Кобеляках не було ні такої мусорки, ні такого сморіда як зараз! Зараз що робиться? Заплати за відходи, і ще й вивозь сам! Так а за що тоді платимо? Це не послуги, а відмивання коштів! Проходив сьогодні біля міської ради, саме гірша дорога, а прозвітовано що все розчищено!
Позорище! Біля так званого "Маркет Опт" то якщо не ноги поламаєш, то голову звернеш, а вони камери ставити, вулиці перейменувати, бруківку стелити, 100% божевільні зомбі які хочуть кишені напхати!
58.гість999
«Ну і чо" мовчимо?Давайте,апелюйте,геї,петлюрівці,та всі інші "патріоти",нумо разом брякніть,щось на кшталт ПТН-ПНХ!»

Та того й мовчать, бо їх закатували совки, а тепер зомбували, промили мізки, на розказували казок про красиве життя, та й де воно? За роки незалежності все розкрадене, зруйноване, хай ще й останній асфальт який залишився знімуть, його ж совок стелив, і до нього так сніг прилипає що навіть почистити не можуть.
Хто їх будуватиме? Зламати, зруйнувати, пере іменувати це у нас раз і є!
Як дехто тут кричить (Совок, кати, і т.д.) Хай буде совок, совок безкоштовно вчив, от же гади, отак знущалися! Совок без коштовно лікував, от садисти, ну й правді кати! Совок будував будинки, давав квартири, знущався над нами, як тільки не знущався! Мало того ще й за те що працювали платили гроші, ще й 13 гади давали!
Точно кати!
Почнемо тепер з Вільності України! За роки вільності, розікрали, розтягли, розламали, вчать за гроші, лікують за гроші, організації які були розікрали, нічого нового не побудували, і зараз рвуть на шматки Україну як собака грілку! О оце воно, не кати! Так?
Хто пам’ятає яка була сільгосптехніка і подивіться яка вона зараз, отаке буде й з Україною, навіть не буде, а є! Побудувати, ні, а зруйнувати це по нашому!
Як що так хочеться щось назвати, вперед, побудуйте декілька багатоповерхівок, дайте людям квартири, і називайте ту вулицю як вам заманеться, а те що є не чіпайте! І якщо на те пішло, то робіть голосування, хай кожен громадянин зможе сказати своє "за", чи "проти", як не як у нас же демократія, чи вона тільки на папірцях з цукерок та демократія.
Пропозиція ні чого не чіпати, і таблички та назви вулиць нікому не поліпшать життя, а навпаки погіршать, рано чи пізно прийдеться переробляти документи, паспорт, домову, і т.д.
У нинішньої влади, не хвата клепки, створюють взагалі не потрібні закони, а ми як отара овець давай з дуру виконувати, якщо завтра верховна рада створить закон у якому буде потрібно кожному відрубати собі руку, то що будемо рубати? Де демократія? Хіба не потрібно спитати в народу? Чому не спитавши ні в кого зграя недоумків вирішує за нас?
Чому всі по затягували язики в попу й мовчать? Пройшло досить часу, але з новою владою краще не стало, а навпаки стало гірше!
Зарплати на місті, комунальні послуги с космічними тарифами, все стало в дуже дорогим, війна, розруха, кругом безлад, де покрашення життя народу?
Нема! А ми за перейменування взялися! Та ні, спочатку навести порядок потрібно,покращити рівень життя, а потім як нічого робити перейменовуйте, але за рахунок держави, чому я повинен платить за зміну документів з власної кишені? Люди добрі не займайтесь дурною справою!
То це не зовсім Панько, це хтось пише від мого імені! Ну не має людина фантазії, ну що ж поробиш! Ну не вчилася людина, вибачимо її за те що не має запасу слів та й годі!
Шановні Діди Паньки! Не треба писати під чужим ім’ям
с повагою сам Панько!
1 2 3
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації