Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Adekvatov»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 10
Adekvatov 10 березня 2018, 10:24 На тему: Фальшиве свято...
81.SashaSamokhina
«Слідуючи вашій логіці, треба вшановувати пам’ять і фашистів в тому числі. »

Це згідно вашої лигіки потрібно вшановувати фашистів і не випадково ви зараз возвеличуєте УПА, бо не хто інший як вони спіробітничали з фашисатами і залишили в спадщину навіть документ.
«Актом 30 червня 1941 p. український нарід заманіфестував перед цілим світом і перед історією...
1.Волею українського народу Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує відновлення Української Держави... 3.Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціялістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі..." Логіка тут елементарна, але не свідома. "Кто не с нами тот против нас". І судили у Нюрнбергу не Сталіна і не коммунізм і не радянську владу,а фашизм і гітелерізм.
2.Vlada82
«В кого підніметься рука ще раз голосувати за цього Трояна?»

А вони що, не знали його раніше? Виберуть ще раз. Нєбось Троян той свідомий патріота? Якщо так, то діє він сповна адекватно, як зараз кажуть у тренді пацан. А тренд такий, що усі оті афганці, чорнобильці і різні там ветерани будуть оголошені ворогами народу. Ось тільки приймуть закон про визнання радянського режиму окупаційним так і зразу. СУГС! Так що нехай дякують за те що ще не посадили.
"5. Надання послуг (робіт) здійснюється за умови наявності у Замовника документів, що підтверджують право власності на об’єкт, а також:виконавчо-технічної документації на об’єкт згідно з вимогами нормативно-правових актів та нормативних документів;акта розмежування меж балансової належності газопроводів та експлуатаційної відповідальності Сторін;" Це тута відповідь пані Олі про акт розмежування. Він є додатком до договору. Хто і що там розмежовуватиме, то окреме питання, як і питання власності. Бо ті, хто мешкає у багатоквартирних будинках можуть ще добре поморочити голову, так як вони не є власниками ніяких там мереж і ошметків мереж, у них немає ніяких актів на розмежування і проектів внутрішніх мереж. Все це знаходиться у балансоутримувача. Ну а якщо хто вже вліз в ОСББ то хай тепер додатково поморчиться. СУГС. Щодо додаткового договору про ТО і вартості начебто ніде чітко не прописано, так що можна їм ще поморочити голову і нічого не підписувати. А краще хоча б для острастки підняти галас про те, що ми відберемо усі мережі на баланс ОТГ чи кого там ще і самі наймемо слюсарів і т.п. Але ключик від крану у рабиновичів, так що не вийде нічого. А ще можна задрати їх якістю газу, пишучи про це скарги у всі інстанції. Там є про те що газ повинен відповідати якомусь ГОСТУ, так по совковому, як по свідомому лінь шукати.
"У разі незгоди споживача приєднуватися до умов договору розподілу природного газу споживач не має права використовувати природний газ із ГРМ та має подати до Оператора ГРМ письмову заяву про припинення розподілу природного газу на його об’єкт." І оця хєромантія називається як? Точно не памятаю а шукати ліньки але здається називається агресивною практикою при укладенні договору, який за визначенням є добровільною угодою двох сторін. Тут би АМК підключити так його вже немає. Ви наче і вільні в укладенні договору але "незгода споживача приєднуватися..." Ну це якби селені сказали, що її незгода виходити заміж призведе до того, що їй не даватимуть хліба чи ще чогось. Ні не так. Незгода вийти заміж скажімо за Петра обрекаєт її на вечноє дєвічество. Десь наче так. Может підправити.
"2. Цей Кодекс визначає взаємовідносини оператора газорозподільних систем із суб’єктами ринку " Як там себе почувають субєкти ринку? "3. Дія цього Кодексу поширюється на операторів газорозподільних систем, замовників доступу та приєднання до газорозподільної системи, споживачів (у тому числі побутових споживачів), об’єкти яких підключені до газорозподільних систем, .." Замовників вАще то можна і послати куди подалі. Пані Оля каже що вони від нас залежні і нікуди не дінуться. Якби ж то так. Ми вже давно в ярмі і ніде з ярма на виприснем. То ли еще будет. "договір розподілу природного газу – правочин, укладений між оператором газорозподільної системи та споживачем (у тому числі побутовим споживачем) відповідно до вимог цього Кодексу, згідно з яким забезпечується фізична доставка природного газу, належного споживачу, та/або цілодобовий доступ об’єкта споживача до газорозподільної системи;" І без договорі нікак. "3. Власники газових мереж, у тому числі побутові споживачі та власники внутрішньобудинкових систем газопостачання (балансоутримувачі, управителі), які згідно з актом розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін відповідають за експлуатацію цих мереж та їх складових, забезпечують належну їх експлуатацію згідно з чинним законодавством, .." А чинне законодавство це Кодекс і усьо, нічого іншого немає.
Йдемо далі. Крім Кодексу є ще й Правила безпеки систем газопостачання обовязкові для виконання газовиками. Ці Правила вАще затвердженні наказом якось Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Промисловості без вугілля, бо вугілля у Пенсільванії, може там і міністр вугілля. Вам той міністр як козі баян. Але він закон для газовиків. Усі оці два папери є підзаконними актами і можна було б на них тупо покласти але.... У кого крантік від газу той його і танцює. Ну ви вже зрозуміли, що уряд похерив свої постанови деякі із них починалися словами "для покращення обслуговування і т.п" Тепер таких слів немає і взагаі ніде немає підпису премєра. Молодець! Ще раз шалом! От тепер кішка кинула котят. Усі стосунки як на базарі, як у гейропі, "утром деньгі вевером стулья". Хочете купити газу платіть бабулєти, поперідньо домовившись що почом, тіпа згідно договору. Не влаштовє вас договір, ну підіть поторгуйтеся, як у тому анекдоті про хохла і єврея. Тільки не забувайте, що в анекдоті сало було у хохла, а у цьому реалі а не анекдоті, ключі від газу у єврея. Те що цю підзаконні акти, згідно яких ви тепер зобовязані жити бо дуже хотіли гейропи клали щось на вашу конституцію яку ви самі і розтоптали, коли гикали "хто не скаче той москаль". От десь так. Правила тут, читайте. Мо ще щось напишу пізніше. Посилання на zakon3.rada.gov.ua
Шановне гейропейське волелюбне панство і підпанство! Оце блін прийшлось розбиратися з цими гейропськими талмудами. Обчемтак. "І лише 13 липня 2016 року Уряд своєю новою Постановою № 442 привів у відповідність нормативну базу в сфері регулювання відносин на ринку природного газу. Зокрема, газорозподільні підприємства, яким є «Полтавагаз», були звільнені від зобов’язання безоплатно надавати послуги із періодичного технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання. Це — європейська практика." Усікаєте - гейропейсська практика! Ота постанова №442 лише тупо скасовує купу поперідніх постанов. І ЕХО і самі газовики не могли внятно пояснити. А все просто. Прийнята постанова у жидомасонське число "13". Йдемо далі. Уряд своєю постановою тупо скасував усі свої постанови по питанню газу і вмив руки. Гоцману і усьому кагалу шалом. Натомість ми тепер змушені підкорятися Кодексу газоросподільник систем який визначає усі і уся і є законом для газовиків через який вони не можуть переступити. Цей Кодекс затверджений постановою НКРЕ. Ось він. Посилання на zakon3.rada.gov.ua
Adekvatov 9 березня 2018, 17:20 На тему: Фальшиве свято...
69.Selena2017
«То тепер на таких ланцюгових псів спускати, чи що ?»

По-перше, на них ніхто псів не спускає. А якщо вже у нас така свобода слова, то треба б надрукувати і альтернативну точку зору, а не лише заказуху. Але іншої точки зору ніхто не надрукує, бо тепер навіть закон забороняє радянські часи згадувати. От ще прирівняють законом радянський період до окупаційного і тоді буде повна демократія. Якби у мене були владні повноваження, то я б той закон про радянську окупацію демократично доповнив бо пунктом згідно якого усі свідомі повинні були б здати на користь свідомої влади все те, що отримали у спадщину від СРСР - квартири, збудовані при СРСР будинки, отримані в СРСР дипломи. Оце було б дійсно справедливо і демократично. А то якась однобока демократія у нас, тобто по суті не демократія а тоталітаризм влади. Посилання на royallib.com
Adekvatov 9 березня 2018, 17:12 На тему: Фальшиве свято...
63.SashaSamokhina
«Чому тоді у прогресивних країнах комунізм прирівняний до фашизму?»

А детальніше можна, у яких таких прогресивних країнах, в Україні чи що?
63.SashaSamokhina
«Зараз теж нема потреби, ми ж не у голодній Африці живем.»

Ви себе не ототожнюйте з усіма, а вийдіть вранці до мусорних баків, може щось побачите. Раніше ніхто в мусорках не рився, принаймні в Кобеляках. Ну а якщо ви зараз ситі і щасливі, то тоді і ваша позиція зрозуміла.
63.SashaSamokhina
«І тоді продавали, і зараз продають ті, кому така робота подобається»

Вам, як знатоку видніше, але зараз продають і ті, кому ця робота не подобається. Вникніть в сучані будні професії, бо видно що від життя відстали в звязку з тим, що тепер десь недалеко від халявного корита.
63.SashaSamokhina
«Минуле треба пам’ятати тільки для того, щоб не робити схожих помилок у майбутньому»

Ну блін Сенека чи Симона де Бовуар, чи якої ви там статі? Судячи з неприяняття обох свят, то статі середньої, як у гейропі. Таки так, щоб не робити помилок. Так а чому тоді ми по колу ходимо? Знову привели до влади тих, хто голодомор робив.
Adekvatov 9 березня 2018, 16:35 На тему: Фальшиве свято...
69.Selena2017
«Комуністами в ті часи ставали і не від переконань, лише б подолати перешкоди до навчання , вимріяної професії, кар"єри, роботи, яка б приносила і користь людям, і задоволення внутрішнє»

А можна детальніше. Які вузи, професії, робота були закриті для некомуністів? І як воно зараз, щодо роботи чи професії, які б приносили задоволення.
Adekvatov 9 березня 2018, 16:31 На тему: Фальшиве свято...
74.микола козак
«Як можеш , то скажи які документи із підтверджуючих злочини комуністів були в твоїх руках і тобою особисто прочитані , маю на увазі не фейки »

Та вона тобі й фейкових не надасть. Щас буде молоти про три колоскии і голодомор, а того й не скаже, що все те організували родичі тих, кого вони привели у владу на Україні і вони зараз тут роблять те саме що тоді робили.
Adekvatov 9 березня 2018, 12:36 На тему: Фальшиве свято...
Таки добавлю, хоч Горького мабуть видалят. Ну тоді самі почитайте. В самому початку повісті Ізерігіль розповідає про свою молодість і свої походеньки. І Горький придав цьому національний окрас. Усі її бойфренди різних національностей були. Цитата: "— А то еще турка любила я. В гареме у него была, в Скутари. Целую неделю жила, — ничего... Но скучно стало...— всё женщины, женщины... Восемь было их у него... Целый день едят, спят и болтают глупые речи... Или ругаются, квохчут, как курицы... Он был уж немолодой, этот турок.." "Да... с тем, маленьким полячком. Он был смешной и подлый. Когда ему нужна была женщина, он ластился ко мне котом и с его языка горячий мед тек, а когда он меня не хотел, то щелкал меня словами, как кнутом.... В Польше Стало трудно мне. Там живут холодные и лживые люди. Я не знала их змеиного языка. Все шипят... Что шипят? Это бог дал им такой змеиный язык за то, что они лживы" "Жид один купил меня; не для себя купил, а чтобы торговать мною. Я согласилась на это. Чтобы жить — надо уметь что-нибудь делать. Я ничего не умела и за это платила собой. Но я подумала тогда, что ведь, если я достану немного денег, чтобы воротиться к себе на Бырлат, я порву цепи, как бы они крепки ни были". Резюме. Ляхів Горький характеризує не так як свідомі заробітчани, що в котрий раз побачили у них своє спасіння. Ну а серед усіх інших національносте лище один тупо заробляв на ній гроші. Ну так як вони і зараз на великих украх заробляють. Лишилось тепер цей заробіток узаконити легалізувавши приституцію. Як вам екскурс у історію очима класика? На сьогодення не схоже?
Adekvatov 9 березня 2018, 12:09 На тему: Фальшиве свято...
60.микола козак
«я в той час був молодим , тому добре знаю , що в жінок небуло потреби продавати своє тіло .А те , що проституція існує з зародження людства »

Саме так, потреби такої не було. Так що якщо щось і було з боку жінок, то то було хоббі, або стан душі, якщо так можна сказати. Мало яка жінка могла опускатись до того, щоб заробляти на цьому гроші, а тим більше заробляти з нужди. Так що не треба стверджувати, що в СРСР це було нормою. Але селени і правдоруби будуть стверджувати. Сама ця древня, як кажуть, профессія вперше розрекламована у Біблії. Це іудейський винахід і саме вони робили на цьому свій гешефт. Так що це неправда, що це древня профессія. Ніде у словянських казках і легендах немає і згадки про таку професію. Зате Біблія красочно описує, як Авраам "здав в аренду" фараону свою... жінку. За ним це робив Іосиф чи Іаков, точно не памятаю, кому треба точно, хай читає Біблію. Якщо копати цю тему, то за радянських часів у школі вчили "Старуху Ізергіль" Горького. Але вчили в основному про те що "в жизни всегда есть место подвигу", про серце Данко и т.д. Але не бачили того, що Горький там між строчок написав про те, хто винайшов проституцію. Великорозумні наші вчительки цього не знають і дітям про це не кажуть. А могли б. Ладно, тоді був тоталітаризм і диктатура, а зараз же все дозволено. Тільки зараз вже Горький мабуть сєпаром вважається?
Adekvatov 9 березня 2018, 11:54 На тему: Фальшиве свято...
На той час КПРС вже була повністю усунена від влади. Так що вести мову про відповідальність рядовіх коммуністів це просто абсурдно. Все йшло за сценарієм. Сценаристи ті самі що й зараз. Ну що тут може бути на зрозумілим? Посилання на newsland.com
Adekvatov 9 березня 2018, 11:52 На тему: Фальшиве свято...
61.Vlada82
«Все йшло згори,»

І цим все сказано. А правдоруб, або тупий або дуркує. Хай чесно признається, що дуркує, тоді я вибачусь, що назвав його тупим.
І багато хто тоді не мовчав, навіть на самому високому рівні і не мовчали окремі комуністи і цілі парторганізації виступали із заявами проти курсу Горбачова. Був навіть своєрідний зговір секретарів обкомів які збиралися «кинути» Горбачова на пленумі але він їх переграв і зірвав пленум. Ну все це відомо для тих хто хоче знати правду. Особливу боязнь у Горбі визивала армія, тому він розіграв спектакль із літаком Руста і зняв з посад багатьої віськовоначальників. Був замінений майже весь керівний склад МО, а міністром призначили Язова якого взяли з переферії, з командувача округом. Він був у Москві новою лдиною і не знав усіх закуліних справ. Такий і був потрібний. Остаточний удар по армії і КДБ був нанесений з допомогою так званого ГКЧП організованого Горбачовим. Я просто не знаю як можна усього цього не знати. Ось Умалатова витупає на зїзді з пропозицією зняти горбатого з посади Президента. Посилання на www.youtube.com
Adekvatov 9 березня 2018, 08:31 На тему: Фальшиве свято...
51.Pravdorub
«Так Вашої родіни вже як 26 років нема...»

Нема. Такі як ти із Спицею вбили. Так і що тепер? Якщо наприклад у тебе вже нема діда чи прадіда, так треба на них і на їх могили плювати?
51.Pravdorub
«Дивно, що таке каже людина, вихована комуністичною (єдиною в ті часи) партією,»

Є така поговірка "з ким поведешся..." а є й інша "з вовками жити..." але ви й на вашій мові нічого не розумієте. Щодо одної партії, так може то й правильно? Де ти бачив автомобіль з двома рулями і двома водіями? Ну, учбовий не рахувати. Партії, то лохотрон для розводки єлекторату. Усі партії керуються із одного центру. І ти коли небуть бачив щоб обирали на виборах пілота чи навіть машиніста поїзда. Та тут нацсвідоміший із свідомих буде упиратися проти вибору пілота із активістів майдану, якщо, звісно, йому на тому літаку летіти. А якщо не летіти, то буде "за", за гаврилюків із 3-иа класами, за прокурорів без фахової освіти, за гоцманів взагалі без диплому і т.п.
Adekvatov 8 березня 2018, 23:29 На тему: Фальшиве свято...
43.Pravdorub
«багатьом та «родіна» була нав’язана..»

Родіну не навязують в ній народжуються. Може тобі й матір навязали? Схоже, що такі як ви взагалі інкубаторські.
Adekvatov 8 березня 2018, 23:16 На тему: Фальшиве свято...
Adekvatov 8 березня 2018, 22:12 На тему: Фальшиве свято...
41.микола козак
«Я бачив , як піп дрався на бюст Леніна »

Ось ще подивись не преишелепуватих Посилання на www.youtube.com
Adekvatov 8 березня 2018, 20:23 На тему: Фальшиве свято...
37.Pravdorub
«Дивіться ширше... навіть радянські, а в даний час російські, вчені вказували на даний факт святкування Дня захисника Вітчизни 23 лютого. їм також заплатили Сороси і К.?»

От і дивіться ширше а не із каструлі. І тоді може й побачите, що весь проект СРСР - це проект тих же соросів. До речі, батько Сороса (Шороша) приймав активну участь у революції. Революція не мала однозначнопописаного сценарію, так як і ваш майдан. І в в революції приймали учать різні сили і люди і сценарій корегувався по ситуації. Так як і ваш майдан. У ньому приймали участь і сороси і нуланди і пришелепуваті і просто щиро віривші але заблудші. Невже для розуміння цього треба багато ума? Але і тоді і зараз на верху опинились ті самі. І як тоді так і зараз розпочалася громаданська війна. Пізніше Сталін завдяки удачі і розуму поступово прибрав владу до своїх рук і усіх отих горе революціонерів або знищив, або послав працювати на благо родіни до сибіру. СРСР став «підніматися» але сороси цього допустити не могли і органзівували війну, яку нащі діди дорогою ціною виграли за добопогою тієї самої армії яку тут хулять. Після Перемоги СРСР знову почав інтенсивними темпами вібудовуватися и нарощувати свій потенціал. Тоді Сталні тупо вбили і до влади знову прийшли ставленики революціонерів-троцькістів, розвінчали «культ» демораізували суспілсьство і далі читай план Даллеса. ДО таких належить і пан Спиця, він наносив вже останній удар по СРСР, а зараз наносить його по Україні, бо з крахом СРСР за ним повинні піти і колишні респбуліки. Читай Гітлера, план Даллеса чи хоча б сіонські протоколи, якщо на більше ума немає.
Adekvatov 8 березня 2018, 20:09 На тему: Фальшиве свято...
37.Pravdorub
«. Ви ж навіть не хочете признати, що була присутня пропагандистська машина СРСР,»

Шановний, ви спочатку «азбуку» вивчіть, а потім сперечайтесь. Де я не признавав пропагадистської машини, коли сам автор оцього опуса під назвою "фальшиве свято" працював секретарем РККПУ по ідеології і по це тут писали. І от через те що були такі ідеологи, то таким як ви і промили мізки і розвалили країну. І якщо ви не знаєте, бо тоді не жили, то чому ви впевнені в своїй правоті. Ну це ж нонсенс, алогізм, з цим я тут постійно намагаюсь боротися. Я можу порівнювати минуле і сучасне, а ви, якщо тоді не жили, порівнювати не можете, ну логіка зобовязує. Так от я вам скажу, що та ідеологічна машина щодо брехні не годиться сучасній і в підметки. Зараз брешуть таке, що як кажуть і на голову не налазить. Зараз половина країни - шизофреніки дякуючи ТВ і ці дані можете знайти навіть на сайті ВООЗ.
Adekvatov 8 березня 2018, 17:18 На тему: Фальшиве свято...
Оця вся хренотень придумана автором для введення людей в оману і за це йому добре заплатили сороси і К.
Насправді не так важливо, які тоді, сто років тому, були обставини. Ми по факту жили при СРСР і служили в Радянській армії і відмовлятися від цього та ще й обпльовувати - це нонсенс. Для будь якої адекватної людини це повинно бути очевидним, але фішка в тім, що адекватних людей лишилося дуже мало. Людям промили мізки і вони не здатні до адекватного мислення. Їх треба довго лікувати. А доносити до них інформацію треба спеціальними методами. Та й то не до всіх дійде. А тепер спробую донести на прикладі. Так мені сьогодні добрі люди підказали і я поділюся мислею. Уявіть, хто може, що ви років кільканадцять назад познайомилися із жінкою чи дівчиною і з нею одружилися. Жили, жили, виростили дітей і онуків і раптом знаходиться такий собі спиця, який познаходив у архівах документи про те, що ваша дружина, наприклад, хворіла венеричною хворобою, перебувала на обліку як наркоманка, працювала два роки у публічному домі, ну… мало що ще там спиці можуть відкопати у архівах, яких вони самі не бачили а про які їм розказали чи їм підсунули. І що тепер ви повинні робити, навіть якщо це й правда? Вигнати свою дружину, розвестися, спалити хату, відмовитися від дітей і онуків, їх не признавати і не святкувати їх дні народження і т.д. і т.п. Не в масть в честь свята, але написав щоб не забулось. Розумні жінки пробачать.
Adekvatov 8 березня 2018, 16:12 На тему: Не царська це справа про пішох...
Случайно попалось на просторах тирнету Посилання на scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net
Adekvatov 7 березня 2018, 20:47 На тему: Фальшиве свято...
24.земеля
«Вспоминаю как к нам, пацанам, но уже обстрелянным мальчишкам, на политзанятия зашел командир взвода,»

Селенам этого не понять
Adekvatov 7 березня 2018, 19:16 На тему: Фальшиве свято...
9.Pravdorub
«Ви ж користуєтеся своїм конституційним правом на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.
»

І де я таким правом користуюся, на кухні чи в оцьому гадючнику? Мене ніхто не надрукує і дасть публічно висловити свою думку.
1 2 3 4 5 6 7 ... 10
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації