Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Adekvatov»

Коментарі користувача
1 ... 2 3 4 5 6 7 8
17.Selena2017
«Припекло і в свідомих порятунку шукати ?!»

Та ніхто у вас порятунку не шукає, просто цікаво чого ви замовкли? Запалили хату і в кущі.
17.Selena2017
«хурделицею, яка піднята двома »

Та вже трьома. А якщо вірити Ользі, то одним в трьох ліцах.
17.Selena2017
« без повернення в часи, яких ніхто не поверне,»

Час тече лише вперед. Це ж очевидно. Але хіба тут хтось закликав до повернення назад? Назад повернутися неможливо в принципі. А от повернути той рівень життя і хоч якусь долю тієї законності і порядку, так то цілком можливо при бажанні і усвідомленні свідомими зроблених помилок. Але для українців це неможливо, бо вони тупо вважають, що якщо вони із сухої ясної поляни залізли в болото, то дороги назад, тобто на поляну, немає, а є дорога тільки вперед, тобто в болото. Посилання на royallib.com
15.Нс777
«а в редагувати чомусь не впускає.Ось таким чином і відбулась зміна статі.»

Усьо поправімо. Главне, що без операції. А редагувати і мене не пускає.
15.Нс777
«Керують Облгазом такий собі Лелюк і Ко з колишньої партії регіонів,ну дуже вжеж бідні люди.»

Та мова ж не про Лелюків а взагалі. Де постанова? Якщо Лелюк мутить, то чого Філон не розкопає? Колись Гунжель у своїй" газеті друкував статтью про те, що це лохотрон, а вони знову за своє. А чого РДА з купою юристів мовчать? Вони ж представляють тут виконавчу владу, вони відповідають за дотримання конституції і законів України. Це по закону, навіть їх головний обовязок. Мовчать. Чи вони в долі? Здавалось би, якщо це Лелюк, то він їх конкурент, ворог, представник злочинної панди. Так візьміть і розкритикуйте. Мовчать. Чому? Мо тому, що ще гірша панда?
8.Нс777
«Ось що зміг знайти »

11.Нс777
«Я зателефонувала»

У владі кагал, у коментах якісь трансгендери. До чого ми докотились. Ау, свідомі, де ви? Борці за націю, блін? Чи ви тільки з Путіним воюєте... вбиваючи один одного.
"І лише 13 липня 2016 року Уряд своєю новою Постановою № 442 привів у відповідність нормативну базу в сфері регулювання відносин на ринку природного газу." Ну це ж брехня. НІчого ця Постанова не врегульовує. Повинна бути інша Постанова. Де вона? Може вона і є. Хто знає, підкажіть. Хоч це повинен був розкопати Філон. А ще, газовики повинні були самі на неї послатись. Але вони змовчали. А це говорить про якийсь мутняк з боку кагалу. Хоча кагал, він на те і кагал, щоб мутити і в мутній воді лошар лошарити. Почитайте виступи Сталіна на зїздах і побачите як часто він вживав словосполучення "опозиція воду мутить" "опозиція туману напускає". Ця я до того, що запускати мутняки і ловити рибку в мутній воді - це у кагала в крові ще з часів Єгипту.
8.Нс777
«Але воно виявляється лише для обмеженого контингента.Може хтось більш продвинутий зможе розкрити таємницю цього документа.»

Вона не для обмеженого контингента і вона лише скасовує постанову “Про затвердження правил надання населенню послуг з газопостачання” і ряд інших постанов, нічого не пропонуючи взамін. Ось вона на сайті ВРУ. Посилання на zakon3.rada.gov.ua
2.Dana77
«Стрижуть купони, як пастухи овець.»

Вівці цього залуговують. "Паситесь мирные народы, Вас не разбудит чести клич К чему стадам дары свобды Их должно резать или стричь Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич" Писав геніальний російський поет Олександр Пушкін, заборонений вятровичами
Монтян ще відразу після майдану говорила, що Антимонопольний комітет при незлочинній владі буде злочинно знищений і споживачі будуть незахищені.
2.Dana77
«Відповідно до українського законодавства ніхто не має права нав’язувати споживачам (чи покупцям) свої послуги і товари»

Саме так і є. Вірніше, повинно бути.
2.Dana77
«повинні безкоштовно обстежувати газові прилади »

Не безкоштовно, ці послуги повинні бути закладені у тариф. А чи закладені? Скоріше всього що да. Тільки ніхто не бачив складову тарифу. Монтян ще відразу після майдану говорила, що Антимонопольни
"Однак, оскільки зараз саме власник відповідає за технічний стан і безпечне користування газовими приладами, то у випадках незабезпеченого техобслуговування внутрішньобудинкових систем, «Полтавагаз» буде змушене провести відключення житлових будинків таких громадян від газопостачання."Эти козявки забыли, что хозяином страны является советский народ, а господа Рыковы, Бухарины, Зиновьевы, Каменевы, являются лишь временно состоящими на службе у государства..." (Сталин) От цікаво чи українці здатні хоч на щось? Чи вони можуть протестувати лише за американьскі печеньки або проти Путіна7 А за самих себе вони боротись не здатні. Треба щоб не народу погрожували "..буде змушене провести відключення.." Треба, щоб народ говорив, що він, народ, "буде змушений вигнати цих козявок, які йому погрожують на мальдіви, шейсели і різні там тель-авіви. Але хіба нарід на таке здатний? Нарід зараз бореться сам із собою і сам собі погрожує, типу "чемодан, вокзал, Росія.." На щось інше цей недолугий нарід не здатний. Він може лише сам себе "істи". Йому набагато важливіше знищувати один одного за те, що хтось хоче розмовляти російською, а хтось українською, що комусь не подобається вишиванка, а комусь вона подобається, що хтось хоче у Європу, а комусь вона і нах не потрібна, і т.д і т.п.
1.Beri Mor
«Дебільний заголовок у статті»

Яка країна такі і заголовки.
Adekvatov 25 лютого 2018, 19:00 На тему: Успішний рік перед реформою...
164.Ольга Волоська
«Ви нецікаві. Нецікаві своєю впертістю до ігнорування очевидних речей.»

Ну хто б казав про ігонрування очевидних речей.
164.Ольга Волоська
«Нецікаві своїм бажанням будь-що показати свою перевагу»

Не сою перевагу, а показати вам очевидне. Не забувайте, що розові окуляри бються стеклами всередину. Колись дійде й до вас. Сподіваюсь.
164.Ольга Волоська
«ДОсить обмежені у світогляді.»

Ну чому ж це обмежені у свідогляді? Обмежені у свідогляді ті, хто далі каструля світу не бачить. Ті,хто думає, що світ створений для свідомої України. Це не так. Є світ і є місце у ньому для України.
164.Ольга Волоська
«Думаю, читачі вже з цим розібрались»

І я сподіваюсь, що читачі потроху починають розбиратися. Останнім часом упоротих тут стає все менше і менше.
164.Ольга Волоська
« Та я більш, ніж упевнена в тому, що ви - одна і та ж персона. Яку я знаю особисто.»

Вже й не смішно. Напишіть адміну листа з проханням повідомити наші ІР адреси і переконаєтесь. Хоча я впевнений, що тоді ви скажете, що і адмін з нами за одно і усі ми разом агенти Кремля і одна особа. ІР адреси можна й без адміна взнати, але скажу чесно, я не знаю як це зробити. Може тут є хто із продвинутих і вам підкаже. Хоча навіщо. Ви ж, судячи із спілкування, невіручий Хома.
Adekvatov 25 лютого 2018, 17:29 На тему: Успішний рік перед реформою...
"Дезинформация и чудовищная ложь стали орудиями политической борьбы за власть. …Самым ужасным казалось отсутствие ясной цели и жажды познания мира у очень многих людей, без интереса грядущих в темное, не обещавшее никаких существенных изменений будущее с его неизбежным концом – смертью." "на Тормансе два класса: образованные и необразованные, над которыми стоят правители, а где-то между ними люди искусства – развлекающие, украшающие и оправдывающие". "Они тренированы на безответственное и бездумное исполнение. Это влечет за собой потерю разумного восприятия, тупость и утрату воли – главного компонента устойчивости. Это уже не индивидуальность, а биомашина с вложенной в нее программой". "когда в Великом Кольце обнаруживают государство, закрывающее своим людям путь к знанию, то такое государство разрушают. Это единственный случай, дающий право на прямое вмешательство в дела чужой планеты." Так что если инопланетный разум существует, то наша страна обречена быть разрушенной свыше.
Adekvatov 25 лютого 2018, 17:26 На тему: Успішний рік перед реформою...
156.Гнатович
«изучал логику, удивлялся, что этот предмет изучается не в школе»

Я раньше на знал, что Логику в школе изучали. Когда впервые об этом прочитал, то подумал, мало ли что пишут, может действительно героизируют Сталина. А тогда об этом много писали. Было это лет десять назад. Потом стал спрашивать старых людей. Они говорили: да, изучали в школе. А потом появился интернет и все стало доступно и многое стало на свои места. Вот так постепенно ветер истории и разносит мусор с могилы. И вот вроде каждый понимает что логика - это важный предмет, если не самый важный. Но хоть один депутат или кандидат в депутаты об этом когда либо говорил. Вот им простой тест. Нет в записано в программе: ввести в школьную программу Логику, значит ни одного голоса такому кандидату или партии. В нормальном обществе так бы и было. Но у нас никто об этом не скажет и не вспомнит. Будут обсусоливать какие-то реформы, коррупцию, ну все что угодно, но не самое главное. Вот се рекламирую книжку Ефремова "Час Быка", никто читать не хочет. Хоть казалось бы имея за плечами два вуза, как у Оли, могла бы прочитать хоть ради интереса или для того, чтобы никто не упрекнул в неосведомленности. Но не прочитает. А зря. Там полная картина масло того к чему мы реально уже пришли. Хотя книжка, типа, фантастика. Так, исключительно для того, чтобы заинтересовать желающих приведу пару цитат.
Adekvatov 25 лютого 2018, 16:49 На тему: Успішний рік перед реформою...
159.Ольга Волоська
«Ви просто прямі нащадки тих, хто доноси писали.»

Та ні, ми ніколи доносів не писали і писати не будемо. Це більше підходить свідомим. Це у них злоба на увест білий світ, через то що світ, бачте, влаштований не так як їм хотілось би. Вони і тут погрожували писати в СБУ, адміну жалітись і т.п. Гнативич же ще зранку написав "Да нет, просто изучаем Олю как явление. Весьма познавательно.." У нас дослідницький інтерес і не більше. Ми ж усвідомлюємо, що не пізнавши суті явища ми всі загинемо. Може для нейтралізації ворожого впливу дійсно потрібно в каструлях ходити. Хтось же підкинув цю ідею майдаунам. А вороги, вони такі, вони коварні і інколи все напоказ роблять будучи впевнененими що українці не второпають. Ну от, як наприклад, причепили назву кіборг-гробік хероям. Все ж на поверхні, але херої й досі не вірять. То може так і з каструлями. Каструля - це як екран для мозку. Надів каструлю і ти захищений від впливу. Треба досліджувати. "Знание сила!"
Adekvatov 25 лютого 2018, 15:22 На тему: Успішний рік перед реформою...
154.rybolov
«хіба можна проводити кардинальні реформи,увага,ТЕРИТОРІАЛЬНІ,в «воюючій» країні?»

Ну так сам же писав "щоб було зрозуміло- логіка абсолютно відсутня". Задзеркалля. Чим далі в ліс, тим більше проявляється велич Сталіна ввівшого в середній школі дисципліну "Логіка". За одне це, йому можна ставити великий памятник. Потім Микита ту дисциліну відмінив. І поступово почався розплод нового покоління досягнувшого свого епогею у вільній і незалежній. В СРСР діти ще вчили в школі математику, яка потребувала логічного мислення, багато народу вчилося у вузах не за сало, і відсутність цієї дисципліни начебто і не наносила зримої шкоди. Тепер же в школі ніякої математики намає. Тепер діти відгадують відповіді, а для цього логіка не потрібна. Із спілкування з деякими вчителями математики вимальовується така картина, що вже й вчителів математики немає. Вони не математики. Особисто знаю парочку свідомих "математиків". А це вже нонсенс. Тут одно із двох: або вчитель математики, або свідомий. Третього варіанту не може бути. Десь так. Посилання на royallib.com
Adekvatov 25 лютого 2018, 14:29 На тему: Успішний рік перед реформою...
151.Гнатович
«Этот прием называется "управляемый хаос".»

Когда-то общался с одним еврейчиком из Донецка с украинской фамилией, он тут собирался строить реабилитационый центр для атошников и католическую церковь. Развел депутатов горсовета на выделение земли, а некоторые даже «позабивали» себе места для работы в этом центре. Как и следовало ожидать, сделав дело, он внезапно пропал. Так вот он постоянно говорил, что я ничего не понимаю, что мир не управляем и он признает только теорию неуправляемого вечного хаоса. И повторял он это до тех пор, пока я ему не нашел цитатку из Эйнштейна: "Только дурак нуждается в порядке — гений господствует над хаосом". После этого он рассердился и сказал, что я не патриот своей страны.
Adekvatov 25 лютого 2018, 13:28 На тему: Успішний рік перед реформою...
142.земеля
«Эта барышня не все договаривает. В 30-х годах ее прямой родственник ( не имею право конкретизировать) в селе Попове был счетоводом, по нашему бухгалтер и ни каким репрессиям не подвергался,»

А это уже интересно и меняет картину маслом. Хотя не зря же мы с Гнатовичем тут предположения разные высказывали.
142.земеля
«Во время войны незаслуженно пострадал»

А незаслужено, это как? Ну если можно корректно и в пределах дозволенного.
Adekvatov 25 лютого 2018, 11:50 На тему: Успішний рік перед реформою...
139.Гнатович
«Да нет, просто изучаем Олю как явление.»

Гарно сказано. А само явленіє, блін, набуло масштабів епідемії.
Adekvatov 25 лютого 2018, 11:48 На тему: Успішний рік перед реформою...
135.Ольга Волоська
«Ви десь вичитав, що я росіян звинувачую, хоч у чомусь? Чи й того ж таки Путіна? Ще раз перечитайте. Не знайдете - ще раз. Поки не зрозумієте - такого в моїх словах НЕМАЄ!!! »

А ви де вичитали, що я вас звинувачую у звинувачуванні росіян? У моєму коменті №131 на який ви посилаєтесь мова зовсім про інше.
Adekvatov 25 лютого 2018, 11:44 На тему: Успішний рік перед реформою...
134.1juriy
«Запоребриковые пропагандондоны четко наследуют инструкции: что бы тебе не предъявляли -не тушуйся, говори что-нибудь, главное - не смысл, а убеждённость, экспрессия и агрессия.Здоровий глузд там відсутній.»

Це не про запоредбрикових, а про таких як сам. Таки точно так і є. Вчора ти щось невнятне написав і сьогодні таке пишеш. Правда вчора ти ще показав, що весь твій свідогляд і всі знання про Росію зводяться до одного епізода про пяницю-москаля. Слабо наши пяниць порахувати? От ти рекомендуеш"зри в корень" а сам в корень на зриш. Я там Олі дописував до цього афоризму ще й інший "Отыщи всему начало и ты многое поймешь". Але для цього треба включити глобальне мислення і вилізти із каструлі. Це я до того, що не завадило б задатися питаням, хто і коли приніс на Русь пойло? Наші давні пращури горліку не пили і вина не пили. Це у Старому Завіті почалися пянки-гулянки починаючи аж від самого Ноя. От звідти і ноги ростуть і звідти треба починати аналіз робити. Нагадаю, що пянки запровадив рівноапостольний Володимир син хазарки, а ще, він приніс на Русь чужу релігію рабства. За все це йому і памятник над Дніпром воздвигли. А Святослава, розбившого хазар, ніхто й не згадує. От з тих часів і повнно вести відлік підкорення словянських народів. І той процес з переміним успіхом продовжується й по сьогодні. Але все це для каструль не пізнаваємо.
Adekvatov 25 лютого 2018, 08:55 На тему: Успішний рік перед реформою...
129.Ольга Волоська
«Оце ще цікаво: «Деб-іл» - ненормативна лексика, А «хйуня» - цілком пристойне слово..... Ги-ги!!!!!»

В зазеркалье живем. А в зазеркалье не только обитатели, но и техника такие. Тут все зеркально и это надо понять, только после этого можно начинать что-то планировать и о чем-то мечтать.
Adekvatov 25 лютого 2018, 08:51 На тему: Успішний рік перед реформою...
127.Ольга Волоська
« "Зри в корень" - читайте класиків.»

Вот, вот, вот. У этого же персонажа написано: "Отыщи всему начало и ты многое поймешь". Казалось бы, что академия должна учить глобальному мышлению. В этом ее отличие от простого вуза. Ваше же мышление загоняет вас и собеседника в каструлю. Тут Януковича никто не оправдывает, все президенты внесли свой вклад в развал страны. Но надо понять элементарное - процесс уничтожения постсовестких народов был запущен с более высокого уровня управления, и очень не просто было вырваться из этого сценария, как это сделала в какой-то степени Беларусь. Не каждому дано. Все зависит от руководителя. Нам с руководством не повезло. А руководство выбирает народ. "Мы украинцы - мы парадокс Европы" Читайте очень хороший анализ Гнатовича в его коментах № 122-123 Или учите матчасть глобального уровня значения, которую должны были учить в академии, но почему-то не учили. Задайте сами себе вопрос: почему не учили то, о чем как минимум уже говорили в коридорах вузов адекватные преподаватели. Во время вашей учебы такие еще были. Посилання на www.vseminfo.ru
Adekvatov 25 лютого 2018, 07:40 На тему: Успішний рік перед реформою...
17.микола козак
«Читаю оці коментарі і здається , що українці зовсім з глузду зїхали.»

Та вже давно зїхали.
17.микола козак
«реформамт , які не мають кінцевої цілі.»

Та мають вони конкретну ціль - знищення України і українців.
Adekvatov 25 лютого 2018, 07:23 На тему: Успішний рік перед реформою...
122.Гнатович
«в этом виноват: а)Россия, б)мы с Адекватником в) а теперь, похоже, и Вы с такими вопросами)))»

Щас накатає, що то три в одном, тобто одна персона, як бог у свідомих.
Adekvatov 24 лютого 2018, 23:10 На тему: Успішний рік перед реформою...
«В отличие от прежних империй,…. Америка стоит в центре взаимозависимой вселенной, такой, в которой власть осуществляется через постоянное маневрирование, диалог, диффузию и стремление к формальному консенсусу, хотя эта власть происходит в конце концов из единого источника, а именно: Вашингтон, округ Колумбия».

Отже, «вселенська» влада бере початок із Вашингтону. Насправді - це не вся правда. Правду я вивчав у «тоталітарному» СРСР, її можна було прочитати навіть на сторінках «Правди», і виглядала вона так: «Американський імперіалізм – знаряддя в руках сіонізму».
Про Україну у Бжезинського теж сказано. «Украина, новое и важное пространство на евразийской шахматной доске, является геополитическим центром, потому что само ее существование как независимого государства помогает трансформировать Россию. Без Украины Россия перестает быть евразийской империей».
« Однако если Москва вернет себе контроль над Украиной с ее
52-миллионным населением и крупными ресурсами, а также выходом к Черному морю, то Россия автоматически вновь получит средства превратиться в мощное имперское государство, раскинувшееся в Европе и в Азии».

Саме ці проблеми зараз і розв’язуються гравцями, а Україна у цій грі всього лише «пішка» - заложниця чергового геополітичного сценарію. З одної, як ви вважаєте, імперії ви опинились в іншій, гіршій, проти якої вже явно повстає увесь світ. А ви гордитесь роллю прокладки. Десь так.
1 ... 2 3 4 5 6 7 8
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації