Вхід | Реєстрація

Свято для тих, хто молодий душею

Свято для тих, хто молодий душею
В останню неділю червня традиційно відзначається День молоді. У Пирятині ця традиція переплелася з іншою - щороку цього дня у місті проводиться конкурс «Чарівна пирятинка».
27 червня у районному Будинку культури відбувся молодіжний розважальний шоу-конкурс «Чарівна пирятинка-2010», в якому взяли участь шість конкурсанток. Оцінювало конкурс чоловіче журі під головуванням заступника голови райдержадміністрації А. Малишкіна, до складу якого входили також заступник голови районної ради Г. Вельбой, О. Удод - координатор громадської ініціативи «Молодіжна варта», директор Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи О. Горбачов та хореограф, завідуючий Великокручанським сільським клубом Т. Матвієнко.
Цікава програма була представлена учасницями на конкурс. Вони демонстрували своє вміння та талант, ерудицію та творчий підхід у всіх номінаціях. Талант і врода учасниць не залишилися поза увагою – кожна з них отримала почесне звання.
Титул «Чарівна пирятинка-2010», за інформацією начальника відділу культури і туризму РДА Т. Білобрової, присвоєно Наталії Терещенко, «І Віце-міс» - Марія Базьо, «ІІ Віце-міс» - Юлія Вовк, «Міс Елегантність» - Марія Нагорна, «Міс Вишуканість» - Аліна Кирнос, «Міс Ніжність» - Марина Шокотько.
Гарний настрій присутнім на святі створювали хореографічний колектив «Етуаль» Пирятинської філії ПВНЗ «Європейський університет» (керівник О. Сегеда), танцювальний колектив «Роксолана» з міста Гребінки (керівник І. Максимейко), гурт «Есенція Єпископа», (керівник С. Козін) та солісти районного Будинку культури.

* * *

Закінчилося святкування Дня молоді у Пирятині культурно-розважальним заходом «Квітуй в піснях і добрих справах, чарівна молодість моя!».

Автор: www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації