Вхід | Реєстрація

У колодязі знайшли тіло 76-річної жінки

Нещасний випадок стався у Кременчуці (Автозаводський район вул. Леонова). Місцевий житель у недіючому колодязі знайшов труп господарки - громадянки Т., 1944 р. н. За допомогою спецобладнання працівники ОКВАРВ дістали тіло з колодязя та направили його у морг 4-ї міської лікарні для встановлення причини смерті.
Загалом, як повідомляють у ГУМНС в Полтавській області, за минулу добу сталося 8 надзвичайних подій. З них: 4 пожежі, 2 дорожньо-транспортні пригоди, 1 нещасний випадок та відключення від енергопостачання населених пунктів області внаслідок складних погодних умов.

Пожежі виникали:
Кобеляцький район смт. Білики вул. Пролетарська, в безгосподарній будівлі виникла пожежа. Вогнем знищено очеретяну покрівлю на площі 40 м2 та пошкоджено дерев'яне перекриття на площі 20 м2. Збиток та причина пожежі встановлюються. Врятовано сусідній житловий будинок та 2 господарські будівлі на суму 50 000 грн. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення МПК - 1 смт. Білики.
м. Комсомольськ вул. Зелена, в дачному будинку громадянки К., 1942 р. н., виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю будинку на площі 25 м2. Збиток - 3 000 грн. Врятовано дачний будинок на суму 50 000 грн. Причина пожежі - коротке замикання електромережі. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення СДПЧ-21.
Диканський район с. Кокозівка, при звірці з районним відділом міліції встановлено, що 08.06.2010 р. о 2300 в господарчому сараї громадянина П, 1922 р. н., виникла пожежа. Вогнем знищено сарай. Збиток - 10 000 грн. Причина пожежі - коротке замикання електромережі. Пожежні підрозділи не викликались.
Лубенський район с. Кревелівка вул. Миру, при звірці з Лубенським міським відділом міліції встановлено, що 21.06.2010 р. о 2300 в господарстві громадянина П., 1952 р. н., виникла пожежа. Вогнем знищено дерев'яний сарай та 3т сіна. Збиток - 6 000 грн. Причина пожежі встановлюється. Пожежні підрозділи не викликались.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2010, 10:03 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації