Вхід | Реєстрація

«Ворскла» і «Волинь» отримають по медалі?

Волинь - Ворскла
10 липня. Луцьк. Стадіон "Авангард". Початок о 14.30
Пряма трансляція на каналі "Футбол".
Прогноз - 2:1
Ворскляни перший матч нового сезону проведуть з командою Віталія Кварцяного, яка після трьох сезонів у першій лізі знову повернулася до когорти найсильніших клубів країни. Цікаво, кому з чиновників Прем'єр-ліги спало на думку розпочати наш матч о 14.30, коли за календарем липень - найспекотніший місяць року? Звичайно, організатори все це роблять з метою розвести матчі для комфортного перегляду телеглядачам, але ж варто було б подумати і про футболістів, яким доведеться стікати сьомим потом на полі, і про уболівальників на трибунах, яким теж доведеться споглядати матч під нещадним пекучим сонцем. І ще. Чому для одних ("Шахтар", "Динамо") матчі призначаються в більш пізній час, а решта команд змушені бігати в спеку?
Якось Микола Павлов після одного такого матчу сказав: "Якщо б на грі був присутній міністр МНС, то дав би футболістам по медалі - за участь при пожежі". Цікаво, що скаже цього разу Микола Петрович?
altТа як би там не було, обом командам доведеться грати в таких умовах, тим паче, й історія зустрічей "Волині" та "Ворскли" багата. Вперше клуби зустрілися між собою 1962 року. Тоді у стиковому матчі за 29-39 місця "Колгоспник" на стадіоні "Локомотив" розгромив волинян - 5:1. Загалом же команди провели між собою 49 офіційних поєдинків у різних турнірах. За часів СРСР, як правило, команди вигравали домашні матчі і програвали на виїзді. Однак були й окремі сезони-винятки. Так, скажімо, 1981 року луцьке "Торпедо" двічі розгромило "Колос" - 5:0 - як у Полтаві, так і у Луцьку. В чемпіонатах України команди провели 8 матчів, і тут перевага у "Волині" - у них 3 перемоги, при 2 у полтавців. Ще три матчі завершилися внічию. Цікаво, що в Луцьку "Ворскла" з чотирьох матчів програла саме останній поєдинок цих команд - 1:2. А загалом, востаннє команди зустрілися між собою в Полтаві 19 березня 2006 року. З рахунком 2:0 перемогу здобули тоді ворскляни.

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2010, 16:55 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації