Вхід | Реєстрація

Впереди — ещё две недели аномальной жары

В ближайшие две недели в Украине температура воздуха существенно не изменится. Об этом сегодня на пресс-конференции в Киеве сообщил начальник Украинского гидрометцентра Николай Кульбида.
Н. Кульбида отметил, что колебание температуры будет в пределах 2-3 градусов, но на общее состояние погоды это существенно не повлияет. Он не исключил, что в отдельные дни возможно установление «температурных рекордов». По его словам, температура может достигать 40 градусов.
Говоря о погоде в августе, Н. Кульбида отметил, что в этом месяце также прогнозируется достаточно знойная погода, температура воздуха может измениться лишь в третьей декаде августа.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2010, 11:07 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації