Вхід | Реєстрація

Полтава фестивалить

Полтава фестивалить
Днями у Полтаві пройшов другий етап щорічного фестивалю, панорами української культури «Мазепа-фест». Потужна рок-музика та національна свідомість зібрали на Співочому полі ім. Марусі Чурай гостей з найрізноманітніших куточків України.
Ламалися дерев’яні лави під ногами розпаленого люду, лунали гучні оплески та схвальні крики. Навіть нестерпна спека не зупинила активну, налаштовану на драйв молодь.
Вже у восьмий раз на полтавській сцені відбувалося потужне рок-шоу, обрамлене українською культурою. Цього року кількість запрошених гуртів була неймовірною. На жаль, вони були обмежені у часі й кожні 15 хвилин доводилося налаштовувати апаратуру. Та жодні затримки не зменшили запалу гостей фестивалю.
Разом з досить відомими українськими рок-гуртами: «Сест­ри Тельнюк», Росава, Неділя, «Моторолла», «Горґішелі», глядачів заряджав позитивом і кременчуцький «Психотрон». Перший день завершували своїм виступом полтавсько-комсомольські хлопці з гурту «О.Торвальд». Незмінний і незамінний ведучий фестивалю радив дівчатам краще тримати спідню білизну, аби не вискочити з неї під час виступу хедлайнерів.

Як вам цьогорічний фестиваль?
Людмила Блюмінг, Кременчук:
— Шкода, що у Кременчуці нічого подібного не відбувається. На фестиваль запросив друг, я одразу погодилася. Мене здивувало, що так мало людей зібралося. Тут створені всі умови для відпочинку, багато людей приїхало з інших міст.

Станіслав Третяков, Кременчук:
— На «Мазепа-фесті» я вдруге. Не так цікаво навіть послухати гурти, як поспілкуватися з людьми, котрі підтримують певний стиль життя. Фест – це можливість зустріти цікавих особистостей і познайомитися з новими. Приємно, що є люди, які нас збирають, приємно, що є кого збирати.

Сергій Міньковський, Світловодськ:
— Колись на концерті «Queen» познайомився з полтавчанином, він і запросив мене на фестиваль. Щойно трапилась нагода, я, не вагаючись, приїхав. Мене вразила така кількість людей, об’єднаних музикою, світосприйняттям та переконаннями.

Автор: Тетяна Красельникова, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2010, 14:43 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації