Вхід | Реєстрація

Хіба могла подумати мати, що її турбота призведе до трагедії?!!

18 липня троє хлопців – 22-літній Олексій, 21-річний Іван та 20-річний Дмитро – прийшли в гості до своїх знайомих, які квартирували в одному з будинків в с. Садки Кременчуцького району. У цьому ж будинку жив 39-літній Микола, зі своєю матір’ю. Чоловік вів аморальний спосіб життя, «товаришував» з оковитою, а коли не було на неї грошей – відбирав їх у матері.
Цього дня, йдучи додому, мати побачила хлопців, які стояли біля будинку. Зупинившись коло них та привітавшись, вона пожалілася їм на сина, який п’є та відбирає в неї гроші.  Хлопці, вислухавши жінку, поспівчували їй і вирішили допомогти, так би мовити, поговорити з сином і вивести його на праведний шлях.
Ввечері «тимурівці», зустрівши Миколу біля будинку, вирішили провести з ним виховну бесіду. Розмови не вийшло і вони вирішили за допомогою фізичної сили розтлумачити йому, що він неправий. Били втрьох – коли чоловік впав, Дмитро почав добивати його ногами. Вирішивши, що він засвоїв урок, молодики пішли далі до знайомих на гостини.
Наступного дня Микола помер. Мати подзвонила в міліцію та розповіла про раптову смерть сина. «Коли на місце пригоди приїхала слідчо-оперативна група, експерт-криміналіст не виявив на тілі потерпілого жодних видимих тілесних ушкоджень, які б могли спричинити смерть чоловіка. Вже в ході розтину було встановлено, що смерть настала внаслідок закритої травми черева з розривом селезінки, що ускладнилося гострою внутрішньою крововтратою», - говорить начальник Кременчуцького районного відділу міліції Сергій Шаповал.
Оперативним шляхом працівники міліції невдовзі вийшли на «горе тимурівців». На даний час відносно Дмитра, удари якого спричинили смерть потерпілого, порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Олексій та Іван перебувають на підписці про невиїзд.
(Імена учасників події змінено)

Автор: Андрій Федорненко, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кременчуцького РВ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації