Вхід | Реєстрація

Кожна пирятинка - найчарівніша

Традиції проводити у Пирятині з нагоди Дня молоді конкурс „Чарівна пирятинка” - уже більше десятка років. З року в рік у цей день кілька юних жительок міста змагаються за право називатися найкрасивішими, найрозумнішими, найчарівнішими. Але ж бути най-най-най... бодай для свого чоловіка хоче кожна жінка, незалежно від віку. Тому ми вирішили поцікавитися у пирятинських чоловіків, які жінки подобаються їм, аби запевнити наших читачок, що кожна з них – чарівна.
Андрій, 22 роки:
- Мені, як і кожному нормальному хлопцеві, подобаються стрункі симпатичні дівчата. Люблю, коли у дівчини довге волосся, гарний «стильний» одяг, прикраси. А ще – віддаю перевагу дівчатам, розкутим у спілкуванні, не закомплексованим.
Олексій, 48 років:
- Жінка приваблива тоді, коли вона слідкує за своїм зовнішнім виглядом, одягається охайно та зі смаком. Вважаю, що кожна жінка красива по-своєму, просто не кожна вміє це підкреслювати.
Василь Олексійович, 64 роки:
- На мою думку, кожна жінка може бути красивою. Жінка розквітає тоді, коли поруч неї люблячий чоловік, хороші діти – тобто люди, які дарують їй щастя. А говорити, що блондинки - красиві, а брюнетки – ні, або навпаки, - неправильно.
Євген, 46 років:
- Краса, як і багато інших понять у нашому житті – відносні, суб’єктивні. Одна людина (неважливо – чоловік це чи жінка) може викликати у різних людей різні почуття: подобатися одним та не подобатися іншим. У мене особисто ідеалу немає. Буває, глянеш на людину - і розумієш, що вона тобі приємна, цікава, хоча й обличчя її далеке від еталону краси, а красуня іноді викликає не зовсім позитивні емоції.
Ігор, 33 роки:
- Кожна жінка, будь-то блондинка чи брюнетка, худенька чи повненька, - приваблива. Просто дехто з жінок уміє це підкреслювати (часто навіть не макіяжем чи одягом, а власною поведінкою), а інші ж – ні. Особисто для мене найкрасивіша одна жінка – моя дружина Наташа.
Олег, 38 років:
- Люблю жінок розумних, а точніше, – мудрих. Не сприймайте це як те, що я при знайомстві з жінкою вимагаю у неї диплом про вищу освіту. Жінка має цікавитися чимось, мати якісь захоплення, а не думати лише про борщі та пральні порошки. Стосовно зовнішності, то тут уподобань особливих не маю. Хоча при знайомстві завжди звертаю увагу на руки жінки: якщо вони доглянуті, - то й жінка охайна.
Ігор, 13 років:
- Над цим питанням, чесно кажучи, не задумувався. Красивими вважаю свою маму та старшу сестру, бо цих людей я люблю. Поки що дівчата у мої плани не входять. Коли відчую, що якась дівчина мені подобається, тоді, напевно, і зрозумію, яким дівчатам віддаю перевагу.
Геннадій Олексійович, 50 років:
- Нічого у цьому житті просто так не дається, у тому числі й краса. Щоб бути красивою, жінка повинна працювати над собою, підбирати речі, які їй пасують, макіяж, що підкреслює її риси обличчя, зачіску. Окрім цього, жінка красива, коли вона щаслива, з сяючим поглядом та посмішкою.
Валерій, 27 років:
- Впевнена у собі, незалежна жінка, незалежно від віку, розміру її одягу та кольору волосся, – красива. Особисто мені дуже подобаються жінки, що водять автомобіль, хоча більшість чоловіків не сприймає їх серйозно. Вважаю, що так думають лише невпевнені у собі та закомплексовані чоловіки, які бояться, що жінка може водити краще за них.
Як бачимо, наше опитування у черговий раз довело: скільки людей – стільки й думок. А цього разу чоловіки вкотре довели нам, що кожна жінка – зовсім юна дівчина чи поважна жінка з сріблястими скронями, блондинка чи брюнетка, худенька чи повна – красива лише своєю, притаманною їй красою. Пам’ятайте це, шановні жінки!

Автор: Людмила ВОЛИК, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2010, 15:13 | Пирятин | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації