Вхід | Реєстрація

Комсомольський «Гірник-Спорт» вийшов до наступного етапу Кубка України

28 липня стартує новий розіграш національного кубку.
На першому етапі мають стартувати 10 команд. Однак із 5 поєдинків які мали відбутися в середу, один не відбудеться. Справа в тому, що від участі в розіграші відмовилася білоцерківська "Рось", яка мала приймати вдома комсомольський "Гірник-Спорт". Крім того, не відомо чи взагалі команда з Київщини виступатиме в першості України серед команд другої ліги група "А", адже їх стартовий поєдинок з рівненським "Вересом" перенесено.
Таким чином комсомольска команда без боротьби вийшла до наступного етапу змагань. На другому етапі "Гірник-Спорт" зіграє вдома з представником першої ліги чернівецькою "Буковиною". Крім того з другого етапу візьмуть старт ще два клуби Полтавщини. "Кремінь" на своєму стадіоні поміряється силами з тернопільською "Нивою", а на ФК "Полтава" чекає виїзний матч в Іллічівську проти "Бастіону". Поєдинки другого етапу заплановані на 18 серпня.

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2010, 12:51 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації