Вхід | Реєстрація

Відкриття першої черги об’єкту «Зовнішні каналізаційні мережі» в мікрорайоні Піддубне

22 липня в мікрорайоні Піддубне відбулося відкриття об’єкту «Зовнішні каналізаційні мережі» (перша черга). Будівництво об’єкту було закінчене в листопаді 2009 року, але з певних причин підключення будинків до мережі затягнулось. І ось з липня 2010 року 24 сім’ї, які мешкають у двохквартирних котеджах по вулиці Горького та провулку Квітковому, мають змогу користуватись міською централізованою каналізаційною мережею. За словами голови ОСН «Комітет мікрорайонів приватної забудови «Тріада» Любові Козел, комітет займав дуже активну позицію у справі будівництва першої черги каналізаційної мережі. За її словами, найважливішим фактором цієї події є те, що прийшов кінець забрудненню ландшафтного заказника «Лісові озера» каналізаційними стоками, а значить, вирішена проблема, яка існувала десятки років.
На відкритті колектора були присутні міський голова Комсомольська Сергій Супрун, генеральний директор ВАТ «Полтавський ГЗК» Віктор Лотоус, представники громади мікрорайону Піддубне, керівник підрядної організації ПП «СТМ- Сервіс», начальник управління по інвестиціях та будівництву О.М.Кравченко. Перерізаючи червону стрічку, міський голова наголосив на тому, що депутати міської та обласної рад з розумінням поставились до проблем мікрорайону та виділили на 2010 рік з міського екологічного фонду 1,2 млн.грн., а з обласного – 1 млн. грн., а отже, роботи по будівництву другої черги каналізаційних мереж мікрорайону Піддубне продовжуються. Сергій Андрійович висловив щиру вдячність генеральному директору ПГЗК В.В.Лотоусу за розуміння та фінансову підтримку.У свою чергу Віктор Вікторович подякував Сергія Андрійовича, громаду мікрорайону Піддубне, виконавців робіт та пообіцяв і надалі співпрацювати в цьому питанні. Не секрет, що на будівництво першої черги мережі ПГЗК виділив кошти в сумі 1019,806 тис.грн.
Мешканці мікрорайонів Піддубного планують за рахунок власних та спонсорських коштів проведення поглиблення та благоустрою двох озер, які розташовані на території заказника «Лісові озера», що межують з ділянками приватної забудови вулиці Озерна та провулку Квітковий. За дозволом на проведення цих робіт комітет мікрорайону звертався до Державного управління охорони навколишнього середовища в Полтавській області. Наразі проходить розробка проектної документації, необхідної для отримання такого дозволу.

Автор: Комсомольська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2010, 13:09 | komsomolsk |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації