Вхід | Реєстрація

Готуються до гей-параду

Жодна нормальна людина не буде раптом усім казати, що вона депутат, хоча всі знають, що вона, наприклад, звичайний студент.
Отже, на базі відпочинку “Металург” зібралися 70 таких чоловік, що з 14 по 16 липня гралися в інших людей. Організаторами рольової гри-тренінгу “Зміни починаються з тебе!” виступили Молодіжний парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій. Головна ідея тренінгу – відчути на собі всі етапи підготовки заходу.
Кременчук у мініатюрі з чотирма депутатами, мером, фондом, бізнес-структурами, ЗМІ, громадськими організаціями та звичайними жителями – так це виглядало. Учасники тренінгу були поділені на 7 команд, 7 громадських організацій, кожна з яких мала завдання. Наприклад, провести гей-парад, побудувати притулок для бездомних тварин, або відремонтувати дах. Команди проходили всі етапи підготовки: брали дозвіл у міського голови для проведення заходу, шукали кошти, боролися за прихильність місцевих жителів. Були і мітинги, і акції, і оплачені публікації у пресі – словом, часу не гаяли. Також другого дня відбулися майстер-класи на теми “Постановка мети та її досягнення” і “Хто такий депутат місцевої ради та як з ним працювати?”
На третій день проходила сесія міськвиконкому. Депутати сперечались з мером і голосували за проекти. По результатам голосування було визначено дві команди-переможниці – “Веселка” та “Ні словом, ні ділом”. Перша таки домоглася проведення гей-параду в місті, а друга – відремонтує дах.

Автор: Аліса Чічерова, www.kremenchuk.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2010, 14:18 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації