Вхід | Реєстрація

Полтавчанин перевозил 8 килограммов конопли рейсовым автобусом

Наркоту унюхал служебный пес.
В ходе операции «Мак-2010» сотрудники ОБНОН в Полтавской области выявляют запрещенные растения не только на огородах. У 46-летнего полтавчанина зелье изъяли прямо в автобусе.
— Задержанный вез в Полтаву больше 8 килограммов конопли из Диканьского района, — рассказала инспектор ЦОС ГУ МВД в Полтавской области Алла Квита. — Листья были старательно расфасованы в шесть целлофановых пакетов и для маскировки помещены в большую хозяйственную сумку.
Изъятое зелье на черном рынке потянуло бы на три тысячи гривен.
Полтавчанин даже не оправдывался, рассказал, где сорвал коноплю и что вез ее исключительно для себя. Тюрьмой его уже не испугаешь: 25 лет своей жизни мужчина провел в неволе за те же наркотики, хранение оружия и кражи.

Автор: Олеся Кучеренко, «Комсомольская правда» в Украине»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 серпня 2010, 14:00 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації