Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі підлітки – найкращі вершники

Кременчуцька кінноспортивна школа «Фаворит» взяла участь в обласних змаганнях із кінного спорту серед аматорів та спортсменів відкритої першості Полтавської області на «Кубок пам’яті С. Ковпака».
До Котельви з Кременчука вирушила ціла кіннота з вершниками та їхніми тренерами. Наші вже звикли до високих місць у різноманітних змаганнях. Але цього разу дуже хвилювалися. Бо хто знає, як пройдуть складні перегони за майже 30-градусної спеки. Проте ні коні, ні їхні вершники не підвели.
Суперниками кременчужан стали представники котелевського спортклубу «Дружба», комсомольського кінного клубу «Жокей», Миргородського лісгоспу та агрофірми «Мічурина» з Глобиного.
У забігу на молодих конях першість здобула кременчужанка Оксана Андрєєва на коні Зінгері. Також наш вершник Антон Шевченко на Новаторі взяв бронзу в маршруті з перестрибуванням перешкод висотою до 110-ти см.
Приємно, що «Фаворит» з року в рік виховує все нових чемпіонів. Так, цьогоріч засяяла зірка Марії Михайлевої, яку тренує Ірина Полковникова. На коні Новаторі Маша зайняла 1-ше місце серед вершників до 16-ти років.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2010, 12:46 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації