Вхід | Реєстрація

З ножем на рідну неньку

Кожного дня кременчуцькі правоохоронці мають справу із сімейними сварками. Деякі з них вражають своєю зухвалістю навіть досвідчених міліціонерів, які бачили всяке на своєму професійному шляху.
29 липня у місті Кременчуці міліціонери виїхали на чергову сімейну сварку. На місці події правоохоронці виявили жінку, якій 51-річний син спричинив проникаюче ножове поранення в живіт. 80-річна матір не раз потерпала від стусанів нерадивого сина. Він неодноразово виганяв її з дому, бив та ображав. Як виявилося цього разу, чолов’яга взявся за ножа.
Про криваву сутичку між рідними правоохоронці дізналися від сусідів. Саме вони швидко повідомили до міліції, коли побачили, як старенька вся закривавлена вийшла з під’їзду.
Відразу на місце події було направлено працівників батальйону патрульної служби, які і затримали сина потерпілої. Він, у свою чергу, свої дії пояснювати відмовився.
З місця події правоохоронцями вилучено ніж. На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за нанесення тілесних ушкоджень. Щодо бідолашної неньки, то жінка знаходиться у лікарні, де проходить курс лікування. Звісно, що у її віці, пережити фізичну та духовну біль буде дуже складно.

Автор: Анна Васенко, прес-офіцер Кременчуцького МУ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2010, 13:08 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації