Вхід | Реєстрація

Мер Полтави Андрій Матковський хоче створити Суворовське училище

У Полтаві влада звернулася до Президента України Віктора Януковича і міністра оборони Михайла Єжеля з проханням відмінити реорганізацію Полтавського військового інституту зв`язку у факультет Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут».
З такою заявою виступив мер Полтави Андрій Матковський на прес-конференції у суботу, 7 серпня.
За словами А. Матковського, відповідний лист він надіслав керівництву країни і Міноборони. 
«У листі я перерахував матеріально-технічну базу інституту, наявні землі та будівлі для підготовки курсантів, а також відзначив високий кадровий потенціал викладачів. Я пропоную створити в Полтаві військовий коледж за принципом Суворовського училища з місцевим фінансуванням», — сказав мер.
Він також сказав, що влада Полтави разом із облдержадміністрацією готова фінансувати створення коледжу.
Нагадаємо, у лютому 2010 року Кабінет Міністрів видав розпорядження про реорганізацію Полтавського військового інституту зв`язку у факультет засобів зв`язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут».
Полтавське вище військове командне училище зв`язку створене в 1968 році, в 1999 році було реорганізовано у військовий інститут зв`язку.

Автор: www.GolosUA.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2010, 15:21 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації