Вхід | Реєстрація

Пожежі на торф’яниках

8  серпня ц.р. в області виникли 8 пожеж, збитки від яких склали 44750 гривень, повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації. Зокрема, у Глобинському районі, поблизу села Радалівка, загорівся торф’яний масив. Вогонь пошкодив суху траву на площі 2 гектари та поверхневі поклади торфу. Пожежа локалізована пожежною частиною міста Глобине та силами фермерського господарства “Оріон”. На ранок 9 серпня спостерігалося осередкове горіння поверхневих покладів торфу на площі 1,5 гектара. Відстань до найближчого населеного пункту – села Радалівки – 3 кілометри. Ситуація перебуває під контролем.
Торф’яна пожежа виникла також у Пирятинському районі, біля села Березова Рудка. Вогнем пошкоджено поверхневі поклади торфу на площі 3 гектари. Пожежа локалізована, проте спостерігається осередкове горіння поверхневих покладів торфу на площі 2,8 гектара. Ситуація знаходиться під контролем. Відстань до найближчого населеного пункту, села Березова Рудка, – 2 кілометри.

Автор: Тетяна ГЛУШКО, www.zorya.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2010, 15:32 | Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації