Вхід | Реєстрація

Ціна на цукор утримається

На Полтавщині цукор найближчим часом не дорожчатиме.
Як повідомила начальник державної інспекції по контролю за цінами в Полтавській області Ірина Максимішина, останнім часом зафіксоване незначне зростання цін на цукор. Зараз середня ціна кілограму солодкого піску в Україні — 8,64 гривні, на Полтавщині — 8,63 гривні.
Разом з тим подальшого зростання ціни полтавцям чекати не слід. Для цього обласною владою вжиті певні заходи. Так, в область завезуть 240 тонн цукру за нижчою ціною. У роздрібному продажу він має з’явитися по 8,50 гривні за кілограм. Причому, долю цього цукру обіцяють відстежити, щоб ніхто не спокусився можливістю нажитися на ньому, продаючи за вищою ціною.
За словами Ірини Максимішиної, це дозволить утримати ситуацію з цінами до нового урожаю.

Автор: Ганна КОЗЕЛЬСЬКА, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2010, 10:04 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації