Вхід | Реєстрація

Назвавшись журналісткою, шахрайка пограбувала одиноку бабусю

Головний редактор газети «Базар Медіа в Україні» Альона Глік із Гадяча повідомила про те, що невідома особа, назвавшись її іменем, завітала до помешкання самотньої 87-річної Олександри Сарнацької. Жінка показала газету «Базар Медіа в Україні», і сказала, що хоче про неї написати цікаву публікацію.
Так як ця жінка була ветераном Великої Вітчизняної Війни аферистка запропонувала їй одягнути піджак, прикрашений орденами.
Провівши коротке інтерв'ю та сфотографувавши, старенька зняла піджак та пішла на кухню готувати чай, а тим часом незнайома гостя зняла із нього ювілейну медаль та поклала до кишені.
Випивши чаю, жінка подякувала за розмову та зникла. Після цього, старенька бабуся, коли вішала свій піджак до шафи, помітила, що найдорогоціннішу винагороду - викрали.
Після дзвінка бабусі до райвідділу міліції, головного редактора Альону Глік викликали на допит.
Старенька, побачивши під час слідства справжню Альону Глік, відразу сказала, що мала розмову зовсім не із цією жінкою.
За її словами, та була значно вища та удвічі більша за неї.
На думку головного редактора, шахрайка, скоріше за все, не місцева. На думку ж тих, хто скуповує антикваріат, жінка приходила за грішми, а не знайшовши їх, взяла медаль.

Автор: Ірма Крат, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2010, 17:32 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації