Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі відпочинок дачників закінчився вбивством

4 вересня до чергової частини Кременчуцького РВ УМВС по телефону надійшло повідомлення про те, що в дачному кооперативі, поблизу с. Михайленки, на ділянці 63-річного Дмитра, мешканця м. Кременчука, виявлено труп 69-річного кременчужанина, Олександра. На трупі виявлені тілесні ушкодження у вигляді садин обличчя, височної та лобної області голови.
При виїзді на місце пригоди слідчо – оперативної групи були встановлені всі обставини смерті Олександра. Як з’ясувалось, 4 вересня, близько 17 години Олександр завітав у гості до свого сусіда по дачним ділянкам, Дмитра, який в той день зі своєю дружиною перебували на дачі. Коли дружина пішла на грядки, чоловіки сіли за стіл та почали випивати. Під час вживання спиртних напоїв між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. В ході цієї бійки Дмитро заподіяв Олександру тілесні ушкодження, які призвели до смерті останнього.
Коли непритомного Олександра побачила дружина Дмитра, вона відразу викликала швидку допомогу, але як з’ясувалось згодом, було вже пізно. В ході розтину трупу було встановлено , що смерть настала від механічної асфікції внаслідок здавлення органів шиї. Як пояснив Дмитро, вбивати він не хотів, взагалі не пам’ятає, як це все трапилося, бо горілки вони випили забагато. Та ця обставина ніяк не пом’якшує скоєне Дмитром, а навпаки, обтяжує покарання.
На даний час Дмитро затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за ст. 115 ч 1 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
Всі імена змінені

Автор: Андрій Федорненко, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кременчуцького РВ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2010, 17:57 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації