Вхід | Реєстрація

Хотіла займатися коханням, натомість, отримала кілька ударів ножем

Такий підсумок «застілля» на полі Полтавської битви одного з місцевих безхатченків та психічно хворої мешканки Зіньківщини, тіло якої правоохоронці знайшли ще 9 серпня. Виявилося, що чолов'яга вбив свою давню знайому лише за те, що під час прогулянки жінка вимагала... кохатися просто тут і зараз.
9 серпня посеред Поля Полтавської битви правоохоронці знайшли понівечене тіло жінки. Про страшну знахідку міліціонерів повідомив літній полтавець. До того тіло вбитої пролежало просто неба понад 3 дні, тож впізнати потерпілу в обличчя було неможливо. Чоловік не сумнівався: розкрити вбивство правоохоронцям буде не до снаги.
Павло Григорович, знайшов тіло:
— Ви знаєте, не думав, що знайдуть. Вона пролежала, ви кажете, 3 дні? Не думав, що знайдуть, чесно, ні.
По гарячих слідах було створено слідчо-оперативну групу з працівників Київського райвідділу, міського та головного управлінь МВС Полтавщини. Ретельне опитування мешканців прилеглих до історичної місцини районів дозволило правоохоронцям спочатку дізнатися, як виглядала вбита, а потім і встановити її особу. Як виявилося, то була 47-річна мешканка Зіньківщини, яка неодноразово перебувала на стаціонарі в обласній психлікарні.
Розкручуючи справу, від родичів загиблої слідчі дізналися: у молодості жінка була цілком здоровою, а проблеми з психікою почалися після відвідин однієї з релігійних сект. Відтоді й доводилося панянці час від часу навідуватися до психіатричної лікарні. Як з'ясувалося згодом, саме у медзакладі жінка й познайомилася з майбутнім убивцею. Проте, спочатку між пацієнтами навіть зав'язалися романтичні стосунки. Тож спілкування чоловік і жінка продовжували і поза стінами лікарні.
У день вбивства колишні коханці випадково зустрілися та вирішили піти на поле Полтавської битви, аби за чаркою «оковитою» поговорити про життя-буття. Захмілівши, жінка проговорилася: після палких зустрічей з цим молодиком мала інтимні стосунки й з іншими чоловіками. Товариша по чарці почуте обурило, тож, коли потерпіла запропонувала «згадати старе», категорично відмовився. Розлючена панянка вирішила відлупцювати екс-кавалера за відмову від сексу, та натомість отримала кілька ударів ножем.
Олексій, підозрюваний:
— Я наніс один удар під ребро, два - у грудну клітину, третій раз бив угору, трохи вище лоба. А останній удар - в серце.
Наразі вбивця перебуває під вартою в очікуванні покарання.
Леонід Люлін, заступник начальника Київського РВ ПМУ ГУМВС України у Полтавській області:
— Наразі громадянин знаходиться у слідчому ізоляторі. Відносно нього порушено карну справу за ч. 1 ст. 115 Карного кодексу України. Покарання тут передбачене від 7 до 15 років позбавлення волі.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2010, 10:46 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації