Вхід | Реєстрація

На Миргородщині перевернувся «запорожець»

У Миргородському районі у с. Великі Сорочинці водій автомобіля «ЗАЗ-968» громадянин Р., 1988 р.н., допустив перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП пасажир, громадянин А. 1988 р.н., отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер, політравму, розрив селезінки і доставлений в реанімаційне відділенні Миргородської ЦРЛ. Загалом, як повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області, за минулу добу на Полтавщині зареєстровано 3 надзвичайні події: 1 пожежа та 2 дорожньо-транспортні пригоди.
17.11.2009 р. о 21 год. 40 хв. Хорольський район у с. Трубайці вул. Центральна, при звірці з лікарняними закладами встановлено, що в приймальне відділення Хорольської ЦРЛ з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови звернулася громадянка Ц., 1952 р.н., яка повідомила, що тілесні ушкодження отримала внаслідок наїзду на неї невідомого автомобіля. В ході проведення пошукових заходів працівниками ВДАІ по обслуговуванню території Хорольського району встановлено, що наїзд на громадянку Ц., скоїв мотоцикл «ММВЗ-311212», під керуванням громадянина Д., 1975 р.н.
Пожежа виникла вчора у Козельщинському районі, с. Задовга, в житловому будинку пенсіонерки. Вогнем пошкоджено дерев’яну балку. Збитку не нанесено. Врятовано житловий будинок на суму 10 000 грн. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення господаркою громадянкою К. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-41.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2009, 12:32 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації