Вхід | Реєстрація

Донька за гроші побила власних батьків

43-річна жінка мешкала у одній хаті із сином та донькою. Неподалік них, у сусідньому районі, проживали її батьки. Голова сімейства ніде не працювала та випивала. Вела невеличке сільське господарство, за рахунок якого і жила. Міліція знайома з цією родиною, оскільки неодноразово навідувались до них «на гостини» — то жінка вчинить сварку із односельчанами, то діти щось вкрадуть із господарства сусідів. Вчителі зі школи, де навчалися діти, не раз нарікали міліції на неадекватну поведінку та грубість з боку 13-річної дівчини та 14-річного хлопця. Жінка мала також ще двох дітей, але вони були вже повнолітні та проживали від неї окремо. Вони також притягувалися до адміністративної та кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. 
Жінка неодноразово навідувала своїх стареньких батьків. Та її візити не були пов’язані з допомогою рідним, а навпаки. Донька вважала себе ображеною життям і постійно вимагала від батька з матір’ю грошей. 
Так і чергового разу вона приїхала в гості не спроста. Взяла з собою своїх діток для підмоги. Замість гостинців, жінка прихопила дерев’яну палицю з мотузкою. Зайшовши до будинку, донька з порогу почала бити свого 71-річного батька, після чого діти зв’язали його мотузкою. На галас прибігла господиня. Їй також перепало стусанів він горе-родичів. Аби зупинити знущання, старенькі віддали всі свої заощадження «гостям» і ті пішли геть. 
Працівники сектору карного розшуку Козельщинського райвідділу міліції швидко затримали жінку з дітьми та доставили їх у райвідділ. Останні зізналися у скоєному злочині. Тепер щодо жінки порушено кримінальну справу за ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Автор: Ірина КОСТЕНКО, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2010, 10:37 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації