Вхід | Реєстрація

Порушено кримінальну справу проти охоронців, що напали на журналіста ТРК «Лтава»

Полтавська міська організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" вдячна журналістам, які відгукнулися на їх заклик підтримати колегу, оператора ТРК "Лтава" Сергія Залеського та змусити правоохоронні органи в найкоротший термін розслідувати інцидент щодо побиття журналіста охоронцями ринку "Мотель".
Про порушення кримінальної справи проти нападників повідомляє управління МВС у Полтавській області. У міліції заявили – охоронці зумисне нанесли Сергію Залеському черепно-мозкову травму та розбили обличчя.
Нагадаємо, в ніч на 2 вересня 2010 року на оператора ТРК "Лтава" Сергія Залеського вчинили напад двоє охоронців ринку "Мотель", в результаті чого постраждалий отримав струс мозку.
Вранці 2 вересня Полтавська обласна організація ВО "Свобода" звернулась до ЗМІ області з проханням підтримати свого колегу і змусити правоохоронні органи у найближчий термін провести розслідування інциденту та притягнути до відповідальності нападників.

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО "Свобода"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2010, 09:42 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації