Вхід | Реєстрація

У місті Лохвиця затримано нападників на пам’ятний знак жертвам Голодоморів

У місті Лохвиця Полтавської області минулого тижня було пошкоджено пам'ятний знак жертвам Голодоморів та політичних репресій. Знак був встановлений Лохвицькою районною організацією ВО «Свобода» у жовтні 2009 року. Наразі зловмисників затримано лохвицькими міліціонерами. Ними виявилися двоє 22-річних місцевих мешканців.
Як з’ясували міліціонери, в ніч з 8 на 9 вересня близько 2 години хлопці поверталися додому. Проходячи повз пам’ятник, вони почали кидати в нього пусті пляшки з-під пива. Таким чином молодики намагалися перевірити влучність своїх кидків у довжину. Ввійшовши в азарт,  один з хлопців підійшов ближче до постаменту та скинув на змелю постать скорботного ангела. Від удару на підлогу у ангела відбилися крила. На цьому вандали зупинилися та втекли геть.
До речі, даний пам'ятний знак потерпав від рук нерадивих мешканців не раз. Перший інцидент з ним трапився на початку травня цього року.
Тепер, за свої злочинні дії, спритники обов’язково понесуть покарання. Міліція поки що з’ясовує, чи являється даний пам’ятний знак культурною та історичною цінністю. Від цього факту буде залежати вид покарання – кримінальне чи адміністративне.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2010, 16:15 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації