Вхід | Реєстрація

Міліціонери затримали жінку, яка довела двомісячну дитину до лікарняного ліжка

У рамках проведення на Полтавщині операції «Літо-2010», у Полтавському районі працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей затримали 31-річну жінку, яка злісно не виконувала обов’язки по догляду за своїм новонародженим сином, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді перелому лівої плечової кістки.
На сьогодні двомісячна дитина госпіталізована до Полтавської дитячої міської клінічної лікарні. Відносно матері вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).
Загалом під час операції «Літо-2010» на території Полтавської області за різні порушення затримано 459 неповнолітніх. Виявлено 37 дітей віком до 16 років, які перебували без догляду дорослих, 13 - які перебували у розшуку, як безвісті зниклі, 2 - направлені до медичних закладів, 21 - до притулків для дітей, повідомляють у ГУМВС в Полтавській області.
За втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність до кримінальної відповідальності притягнуто і 20-річного непрацюючого мешканця Лубенського району. До скоєння крадіжки з господарства мешканки села Шершнівка Лубенського району молодик залучив двох неповнолітніх (18-річного та 16-річного). На сьогодні, відносно зловмисника порушено кримінальну справу за ст. 304 Кримінального кодексу України.
За невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей до адміністративної відповідальності притягнуто 316 осіб. Порушено 6 кримінальних справ за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. Актуальною залишається проблема вживання алкогольних напоїв: 78 підлітків затримано за пияцтво, направлено 53 подання щодо закриття торгівельних об'єктів з продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2010, 15:33 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації