Вхід | Реєстрація

У полтавських ресторанах пропонують недоїдки з чужого весілля

У полтавських ресторанах пропонують недоїдки з чужого весілля
Реалізація неякісної продукції навіть у ззовні пристойних закладах громадського харчування, на жаль, не припиняється.
Тому без роботи працівники ветеринарної міліції найближчим часом не залишаться.
Так, за їхніми даними, один з готельно-ресторанних комплексів у селі Копили Полтавського району пригощав своїх відвідувачів наїдками, приготованими в антисанітарних умовах кухарем без особистої медичної книжки. А у холодильних камерах правоохоронці виявили 30 кілограмів м’ясопродуктів із простроченим терміном придатності та близько 100 кілограмів м’яса взагалі без документів.
За словами старшого інспектора відділу ветеринарної міліції УМВС області капітана міліції Романа Сухомлина, на даний час роботу закладу призупинено відповідним приписом.
— Нині вирішується питання щодо утилізації виявленої продукції. На відповідальних осіб, що не забезпечили контроль, складено адмінпротоколи згідно з ст. 107 Кодексу України про адміністративні правопорушення, — зазначив він.
Тепер власник і працівники ресторану будуть в іншому місці пояснювати, чому «м’ясо та інші продукти залишилися після весілля, а працівники закладу просто не встигли забирати їх додому.

Автор: Тетяна ЄРМОЛЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2010, 12:29 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації