Вхід | Реєстрація

Правоохоронці «вибивають» борги до Пенсійного фонду

На сьогодні держава має певні труднощі щодо наповнення державного бюджету та насамперед по надходженню коштів до Пенсійного фонду України. Яскравий приклад безсоромного відношення до бабусь та дідусів стався на Лохвичині.
На обліку в Лохвицькій податковій інспекції перебуває підприємство, за яким рахувався податковий борг до Пенсійного фонду в сумі 78 тисяч 343 грн. На цю заборгованість та необхідність сплати боргу постійно нагадували керівнику підприємства податківці, оскільки підприємство постійно працювало та не мало економічних труднощів.
Але керівник підприємства тільки відмахувався та казав:"А що вони мені можуть зробити ?". Коли ж до підприємства завітав податковий керуючий, щоб описати майно під заставу, керівник підприємства взагалі не захотів спілкуватися з податківцем та не допустив посадову особу на територію підприємства.
Як повідомив прес-офіцер УПМ ДПА в Полтавській області Дмитро Скобельський, тоді податківці звернулися до підрозділів МВС України та отримали інформацію про наявні у підприємства транспортні засоби і наклали на них арешт, про що повідомили боржника. Але керівник підприємства був настільки впевнений у недієвості законів, що тільки посміхнувся.
Яке ж здивування було керівника цього підприємства коли до нього завітали відразу і податківці і працівники виконавчої служби і працівники МВС та новий власник арештованих транспортних засобів. Несумлінному керівнику повідомили, що майно його підприємства реалізовано через аукціон Центральної універсальної біржі.
Підсумок "епопеї" - повністю погашений перед державою борг, забезпечення своєчасної виплати пенсій.

Автор: www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2010, 16:48 | Лохвиця | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації