Вхід | Реєстрація

Смертельна образа

2 жовтня 2010 року  в третій лікарні міста Кременчук помер 72-річний пенсіонер, який був доставлений до лікарні з місця мешкання з черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.
В ході перевірки працівниками Автозаводського РВ встановлено, що  дідусь проживав у своїй квартирі з сорокарічною співмешканкою. Жінка ніде не працювала та проживала з пенсіонером повноцінним сімейним життям та за його рахунок.
Першого  жовтня цього року близько п’ятнадцятої години до квартири пенсіонера завітав непроханий гість. Це був дев’ятнадцятирічний юнак, який представився сином співмешканки. Як виявилося, сорокарічну співмешканку пенсіонера було позбавлено батьківських прав, ще коли дитині було два роки. З двох років хлопчик ріс, виховувався та набирався життєвого досвіду у дитячих притулках Полтавської  області. Своїми візитами мати хлопця не балувала. Після досягнення юнаком  повноліття, перед ним відкрилися безкрайні простори самостійного життя.
Перше, що вирішив зробити юнак – це відшукати свою матір. Через родичів та знайомих хлопець знайшов адресу проживання жінки в Кременчуці та завітав до неї додому. Мати синові не зраділа, тай взагалі вже давно навіть не згадувала про нього. Не зрадів пасинкові і співмешканець матері. Роками накипіла образа миттєво вирвалася на волю. Хлопець почав лупцювати матір, вкотре доводячи своє право на існування. Співмешканець жінки почав заступатися за неї, тоді  всю свою силу та злість хлопець переніс на пенсіонера. Юнак декілька разів ударив потерпілого по голові, потім закрив його в туалеті. Після чого хлопець  наказав матері приготувати йому вечерю. Жінка пояснила хлопцю, що в них немає харчів. Юнак закрив матір з співмешканцем у квартирі та пішов до сусідів, щоб позичити в них картоплі. В цей час жінка випустила пенсіонера з вбиральні. Оскільки квартира знаходилася на першому поверсі, чоловік вистрибнув через вікно та почав тікати. Хлопець побачив діда, наздогнав його та почав бити по голові. Потерпілий благав хлопця не бити його, та сказав, що йому стало зле , а з квартири чоловік втік, бо хотів купити ліки. Молодик завів діда до квартири та знов почав «виховувати» подружжя. Близько першої години ночі потерпілому стало зле, він викликав «швидку» та був доставлений до лікарні, де й помер.
Наразі Сергій затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого ).

Автор: Тетяна Романчук, прес–офіцер КМУ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2010, 14:52 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації